Кои три зодии ще се отърват от токсични хора по време на сезона на Лъв

8850
Кои три зодии ще се отърват от токсични хора по време на сезона на Лъв
Снимка: Unsplash

Сезонът на Лъвовете започнa на 22 юли и за три зодии е време да се прекратят токсичните връзки. Вижте кои са те:

Овен 

Това, което предстои тук, е, че Лъв е на път да запали всичко, което ви прави Огнен знак, и това може да приеме формата на гняв, откровение или отчетливото чувство, че сте достигнали точка на безвъзвратност.

Какви са Лъвовете спрямо кръвната си група?

Нека видим какви са хората от зодия Лъв спрямо кръвната си група:  Хората Лъв от кръвна група "А: са горди и имат силно желание д...

От известно време имате подозрения, че партньорът ви ви изневерява и не искате да го вярвате, но знаете, че те крият нещо и вече не можете да толерирате тайната и съмнителното поведение. Искате да се доверите, но вие сте Овен и като Овен имате нужда от доказателство - нещо истинско, в което да вярвате. 

И все пак те никога не са работили сами, нали? Масивната положителна енергия на Лъв сега ви събужда от вашия сън на невежество и след като започнете да виждате колко много сте се примирили, колко сте тъпкали на едно място - никога няма да можете да видите отново представете партньора по същия начин. Подгответе се, Овен, на път сте да промените живота си.

Телец 

Обичате опасните партньори, нали? Може дори да кажете, че сте пристрастени към лошите момчета или момичета, които имат само това, за да разбият сърцето ви и да ви оставят да искате повече. Говорете за токсично поведение. 

3-те зодии, които лъжат най-често

От време на време на всеки се случва да използва дребна лъжа, за да се измъкне от непредвидена ситуация. Но има хора, за които изкривяв...

Тук е ударът: знаете, че трябва да се откажете от хора, които съществуват единствено, за да влошат живота ви, но все още не сте успели да натрупате смелост да кажете „не“ на онези, които могат да ви наранят. Лъв е на път да промени всичко това, Телец. Надяваме се, че вашият велик урок не е резултат от мъчително преживяване в лоша романтика, но най-вероятно ще дойде точно по този начин. Хубавото е, че най-накрая ще го получите и има солиден шанс това да се случи, защото ви предстои да срещнете действителен „добър“ човек, който не иска да ви навреди. 

Лъв 

Може да се вдъхновите да направите някой силен рев по време на този ваш сезон на Лъв и темата ще бъде изцяло свързана с връзката ви. Научихте, че викането, крясъците и оплакванията не са начинът да подобрите нещата, въпреки че това е обичайният ви метод за комуникация. Разбирате, че тук има нещо нередно, нещо, което е близо до провал, във връзката ви и не харесвате тази идея. Тук има възможност за вас и вашия партньор; можете да поправите грешките с приказки. Няма повече крещене, няма повече плашещо поведение. Не е нужно да сте крал на джунглата, когато сте в собствения си дом, заедно с любимия човек. Това, което бихте могли да помислите тук, е, че може вие да сте токсичният в тази връзка и че може би е време да работите върху този нрав. Разпознайте го, притежавайте го и поемете отговорност за действията си.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com