Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии имат добри сърца?

30 декември 2021, 08:30 часа

Ние вярваме, че почти всички хора са добри. В дадена ситуация, всеки човек може да се превърне в герой за друг. Независимо дали дарява кръв, пуска пари в шепата на бездомник или прави доброволчество. В тази статия ще видим кои са зодиите, които астрологично са предразположени да бъдат добри. Това не значи, че автоматично всички техни представители са добри или лоши хора. Просто звездите са начертали така, че те имат черти на по-състрадателни личности. 

Стрелец

Стрелците са мечтатели и идеалисти. Част от това е обвързана с тяхното желание да помагат и да заличат несправедливостите. Лошото е, че ако не видят прогрес могат лесно да се демотивират и да се откажат. На Стрелците им трябват каузи, в които резултатите се виждат скоро след началото. Така те ще се надъхат още повече и ще бъдат във вихъра си за добри дела. 

Риби

Рибите са емоционални мечтатели. Те са много добронамерени и ще помогнат на всяка смислена кауза, но не бихме казали, че имат нужния опит и визия самите те да я водят. Ако са част от екип, който работи усилено, може да разчитате, че ще направят чудеса с доброто си сърце в името на идеята. Не ги разочаровайте, защото няма да ви го простят и може това да изиграе много лоша шега в техни бъдещи начинания, които са свързани с каузи. 

Водолей

Мечтаещи, но неразбрани. Водолеите са зодия, която обича да прави добри дела, но не обича да се показва и това доста затруднява тяхната реализация. Водолеите искат да бъдат оценени в това, което правят, но никога не го афишират. И тук не говорим за това да си чешат егото, а просто да събират съмишленици. Те са изключително добри в това да намират проблеми и иновативни решения за тях. За жалост, често именно подари невъзможността да се сработят с другите, идеите им остават реализирани в по-малки мащаби. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес