Кой би повярвал, че рождената дата предвижда живота ви

50366
Кой би повярвал, че рождената дата предвижда живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Ако вярвате в подобни практики и не се страхувате да разберете какво ви очаква в бъдеще, днес ще ви предложим един лесен начин, чрез който да разберете колко дълго ще живеете. Единственото, което трябва да направите, е да съберете цифрите от датата, месеца и годината на раждане, за да получите число от 1 до 9. Ето и един пример: Ако сте родени на 18 септемрви 1965 = 1+8+0+9+1+9+6+5=39=3+9=12=1+2=3. По същия този начин до получаването на едноцифрено число. А ето и какво означава всяко едно от тях:

1
Ако полученото число е 1, то знайте, че ще сте на този свят поне до 80-та си година. Животът ви ще е забавен и колоритен, а дойде ли моментът на смъртта – няма да я усетите, нито ще ви измъчва. 

Датата на раждане и името имат пряко влияние върху нашата съдба

Името и датата ни на раждане са нашия цифров код. Ние не идваме на този свят от нулата. Цялата информация за нашия характер вече е въве...

2
Ако сте получили като резултат числото 2, рискови за вас са годините 7, 29, 19, 67 или 45. Пазете се на тази възраст, тъй като вашата смърт може да е вследствие на злополука от различен характер. 

3
Това число показва, че ще се радвате на дълъг живот, но дадена болест ще ви покоси и ще отнеме живота ви. Вероятни години са 44 и 73.

4
Късметлии сте, ако това е вашето число. Ще се радвате на красив и дълъг живот, без сериозни здравословни проблеми.

5
Всъщност на получилите тази цифра, им се получава да избягват смъртта, която обикаля в пространството около тях. Сблъсквате се с много трудности и препятствия, но преминавате успешно през всяко от тях. Ще се радвате на дълъг живот.

Ангелско число: Какво обещава 2022 г.?

В нумерологията 2022 година се нарича ангелска година поради наличието на двойките, които са мощни ангелски числа. Идната година ще мо...

6
През периода, когато сте на 13, 22, 47 или 68, бъдете особено внимателни, тъй като кармата може да реши да ви отмъсти, като отнеме живота ви.

7
Всички сме запознати със символиката на това число. Още едни късметлии имаме, тъй като не всички номерца ни издават нещо хубаво. Смъртта тук обаче ще е свързана със силата на природата, особено ако покрай вас се появи наводнение, пожар или гръмотевици – възможни причини за неочаквана смърт. 

8
Хората, получили това число, са рискови играчи, които обаче често не осъзнават сериозността на действията си и това може да доведе до сериозни последици, като например собствената им смърт. Вие определяте съдбата си тук, затова ако редуцирате сериозните рискове, дългият живот няма да е мираж.

9
И последната цифра, която обаче не предвещава добри неща, ни показва, че хората не успяват да се задържат дълго на земята – 50-годишната възраст се приема дори като граница. Ако искате по-продължителен живот, трябва да сте особено внимателни за здравето си.

Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога

Магията на числата крие в себе си не само свещените данни на съдбата, но и ни казва какво ни пречи да постигнем финансов успех и кой е ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com