Кой е Чеченецa? Инфлуенсърът, за когото цяла България говори

11102
Кой е Чеченецa? Инфлуенсърът, за когото цяла България говори
Снимка: Emily Josephine Mills/Facebook

В последните дни България е възмутена от грозната постъпка на така наречените инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, в която те се гаврят с дете със специални образователни потребности. Случката се разигра в пловдивски мол пред очите на десетки посетители.

Кой е Чеченеца?

"Явления" като Чеченеца са факт в България. Благодарение на социалните мрежи, днес всеки човек може да стане популярен, стига да направи нещо интересно за останалите. Много често обаче интересно не означава интелигентно или полезно - означава да погъделичкаш най-тъмните страсти на публиката. Всичко, което се случва около тези хора, е една прекалена провокация, опит за шок и евтина имитация на популярни световни влогъри.

Чеченеца е истински хит в интернет, а вероятно в бъдеще ще бъде забравен и ще се появят нови герои. Това е цикълът на живота в социалните мрежи.

Засега обаче малките му подражават в TikTok, а видеата с негово участие се гледат с десетки хиляди преглеждания. Самите видеа са меко казано странни - всъщност често са абсолютно нелогични и безполезни, като в тях Чеченеца (истинското му име е Петко Караилиев) най-често е с приятелите си, сред които известният в Пловдив Тошо Куката.

С Тротинетката и Чеченеца към морален регрес и тотален потрЕс

На външен вид Чеченеца изглежда заплашително – с гангстерска прическа, брада, наднормено тегло и винаги с раница, която носи отпред. Наричат го още Бънди, а в някои от видеата той и приятелите му крещят призива "Ахмат, сила". Това е бойният вик на гвардията на чеченския лидер Рамзан Кадиров, посветен на баща му - Ахмат. Кадиров е един от най-известните главорези, отговорен за редица ужаси, включително във войната в Украйна.

В много от видеата Чеченеца се снима на таванското помещение, където живее. Там той си е направил собствен фитнес.

Коя е Емили Тротинетката и защо цяла България говори за нея?

В последните дни България е възмутена от грозната постъпка на така наречените инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетка...

Макар и да прилича на бандит, Чеченеца твърди, че има собствен бизнес с транспортни услуги. Казва, че в чантата си държи оборотни пари, а в едно от видеата показва друг мъж, който уж работи за него. Само че съседи твърдят, че Чеченеца не работи и нямат добро мнение за него

Има видеокадри, които Чеченеца качва с Тошо Куката, а на тях двамата дават пари на бездомни хора – по 100 и 50 лева. "Защото сте добри хора, трябва да помагаме", казват те.

В едно видео Чеченеца казва, че никой не му казва какви видеа да качва, а той сам си решава и с приятелите си го прави за собствено забавление. В друго видео Куката снима как Чеченеца дава автографи на деца.

Брат на Чеченеца е Димитър Караилиев - зам.-кмет на район "Западен" в Пловдив. Караилиев твърди, че от години не поддържа връзка с брат си и призовава младите хора да мислят преди да направят нещо, което засяга други хора!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com