Кой знак никога няма да се влюби във вас

4834
Кой знак никога няма да се влюби във вас
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любовта не се случва по поръчка. Има несъвместими знаци, между които няма как да се установят близки отношения.  Астролозите споделиха с коя зодия най-вероятно няма да можете да изградите връзка.

Овен

Овенът успява да намери общ език и да угоди на много хора. Този списък включва и Дева, но в такава двойка всичко ще се оправи само ако е приятелска или бизнес връзка. Овните обичат хаоса и динамиката, докато Девите се нуждаят от ред.

Телец

Най-малката вероятност на любов към Телец е с друг Телец. Такъв съюз е възможен, но в изключително редки случаи. Или ще бъде или много краткотраен, или изобщо няма да се осъществи.

Близнаци

Близнаците никога няма да се влюбят в Скорпионите. Те добре осъзнават, че ще трябва постоянно да живеят в ревност, защото Близнаците обичат да общуват, да се срещат и да флиртуват.

Рак

Ако сте родени под знака на Рака, тогава едва ли ще бъдете обичани от Лъв, който просто не може да понесе навиците на хората от вашия знак.

Лъв

Какво пречи на зодиите да намерят любовта

Всеки от нас може да бъде самотен, но често това е по наша вина. Астролозите споделиха какви проблеми и черти на характера понякога пре...

Рибите никога няма да приемат самодоволните и самоуверени Лъвове. Рибите не искат да бъдат около някой, който гледа на другите отвисоко. Това е против техните правила, срещу тяхното кредо.

Дева

Девите никога няма да се влюбят в Стрелец. Хората от този знак не харесват прекомерната привързаност на Девата към дома и спокойната обстановка.

Везни

Везните са хора, които нямат изразени проблеми с някакъв вид зодия. Почти всеки съюз с тях ще бъде силен.

Несъвместимост между зодиите

Преди да сте решили да се хвърлите презглава в някоя нова романтична авантюра, вероятно ще бъде по-добре първо да се допитате до звезди...

Скорпион

Има хора, които не понасят Скорпионите. Говорим за Водолей. Трудно е да се каже какво точно не харесват. Водолеите и Скорпионите просто не могат да намерят общ език.

Стрелец

Девите и Козирозите няма да харесват Стрелеца, но неприязънта на Козирозите ще бъде много по-силна. От бизнес гледна точка Козирозите могат да уважават Стрелеца, но определено не могат да се влюбят в тях.

Козирог

Зодиите, които не трябва да бъдат заедно

Много хора вярват, че противоположностите се привличат и в повечето случаи са прави. Всяка една връзка е индивидуална и отношенията меж...

Козирозите едва ли ще бъдат обичани от Близнаци. Причината е съвсем проста: Близнаците много обичат общуването и се опитват да стоят настрана от затворени хора, а Козирозите са точно това.

Водолей

Раците мразят Водолеите, защото винаги успяват, те са много способни, умни, талантливи. Раците нямат вяра в себе си, което е повече от достатъчно във Водолея.

Риби

Рибите обичат да получават комплименти. Същото обичат и Везните, само че стотици пъти по-силно. Ето защо Везните никога няма да се влюбят в Риби, защото те искат да привлекат тяхното внимание, а Рибите не могат да им дадат това, защото те самите очакват същото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com