Коя е най-страннита черта на всяка от зодиите?

9854
Коя е най-страннита черта на всяка от зодиите?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас е различен и често странен в очите на околните. Всички си имаме отличителни черти, които характеризират нашата уникалност, а това с пълна сила важи и за отделните зодии. Дори самата астрология като наука твърди, че всички зодиакални знаци носят своите собствени отличителни черти и странности, които ги отличават от другите, а на това се дължи и собствения ни характер.

Овен

Свикнали сме да твърдим, че Овенът се отличава предимно със своя инат. Тази зодия обаче е характерна и с мързел и мърлящина. При Овните често ще видите разхвърляни по пода дрехи, пълна с боклуци и хранителни остатъци кола, козметика в кухнята или чинии в банята.

Овните мразят да чистят и подреждат, а характерният им инат прави споровете по този проблем направо безпредметни.

Съвет за всяка зодия за 2022 от ангел хранителя ви

Телец

Телците са маниаци на тема хранене и могат да ядат буквално  24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, целогодишно. Това разбира се не е единствената интересна черта на зодията, но определено е най-отличителната.

Близнаци

Близнаците като цяло са буквално скарани с числата. Математиката за тях е истинска тера инкогнита. Затрудняват се дори да запомнят телефонен номер или номер на даден адрес.

Кои са зодиите с най-силен характер?

Рак

Раците си падат много по романтиката. Известно е дори, че често поддържат въображаеми взаимоотношения с хора, които никога не са се случвали. Стените на спалните им са облепени с плакати на любимите им звезди, а това прави всеки рак щастлив

Лъв

Макар да не са такива лакомници като телците, Лъвовете също си падат по вкусната храна. Дори и да нямат пукната стотинка в джоба си, те ще обърнат света но винаги ще си купят храна. Освен това Лъва обича да харчи за ядене и винаги избира най-скъпото.

Дева

На пръв поглед невинни, отвътре Девите могат да бъдат истински порочни. Те например могат да имат таен килер, пълен със секс аксесоари и филми, обичат да изучават Кама сутра и да практикуват нетрадиционен секс. Девата винаги ще ви даде практичен съвет да как да задоволите и угодите на половинката си, а в същото време с готовност ще ви сподели мръсните си трикове в любовта, които понякога също помагат.

Везни

Везните винаги се стараят да изглеждат добре. В същото време няма да ви повярват, ако им направите комплимент, защото са толкова скромни.

Тези зодии имат най-благия характер - Ти от тях ли си?

Скорпион

Скорпионите противно на клишетата за името си са нежни и деликатни хора, които се раздават винаги. Може би затова са такива любители на котките. Често плачат на тъжните тъжни филми и книги и предпочитат романтичните такива. Скорпионът е раздаващ се човек, без значение дали става дума за хора или животни.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че държат винаги нещата на фокус. Те неизменно се стараят да изглеждат по-уравновесени и спокойни, отколкото са. Интересното е, че номерът им винаги минава. Те искат околните да си мислят, че държат всичко под контрол, дори това не винаги да не е така. Стрелците никога не падат по гръб и не се предават.

Козирог

Козирозите имат ужасна памет. Колкото и да се стараят, те трудно си спомнят какво са яли за закуска, камо ли какво са правили миналата седмица. Козирозите са особено зле с имена и дати, така че не се обиждайте, че не помнят кога е вашият рожден ден или годишнина от сватбата.

Водолей

Водолеите са подвластни на всички конспиративни теории, които им подхвърлите. Те вярват в извънземни, в задгробния живот или какво ли още не, стига да е достатъчна ирационално.

Въпреки това те по принцип са практични хора, на които винаги може да се облегнете.

Риби

Рибите стават съвсем други, когато са насаме или са в компанията на най-близките си. Има ли обаче външни хора в компанията, те много се стягат и не знаят как да се държат и да се забавляват. Те обикновено правят това сами – пускат си любимата музика, наливат си питие и се чувстват страхотно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com