Колко печеливши линии имат слот игрите?

5123
Колко печеливши линии имат слот игрите?
Снимка: Архив

Традиционните ротативки в игралните зали с по три барабана имаха и все още имат предимно по една печеливша линия. Това е централната хоризонтална лента - когато там се подредят три еднакви символа, тогава завъртането е печелившо. Размерът на залога се умножава по стойността на линията, определяна от символите, които я формират. Ако конфигурацията е образувана от уайлд или още повече - от скатър карти, то тогава и размерът на печалба става значително по-голям. Но само една възможна линия печели.

Е, в интернет гейминга отдавна не е така. Почитателите на слотовете са пленени от възможността да берат плодовете на късмета при почти всяко завъртане. Естествено, игрите са програмирани така, че в общ план да гарантират печалбата на казиното. Но когато дадена ротативка дава варианти за образуване на 5, 10, 20 или дори 100 печеливши линии, това неизменно повишава и шансовете на залагащите. При 40 супер хот например самото име на играта подсказва какво получават потребителите. 40 печеливши линии, което означава, че при всяко завъртане се взема предвид не само централната хоризонтала, но и още 39 комбинации. Какви са те, може да се види и в информацията на играта. Тя е създадена от българската компания EGT, един от водещите разработчици на хазартни игри не само у нас и в региона, а и в световен мащаб.

Повишеният шанс за играчите има своята цена

Покачва се, разбира се, и нивото на финансовия риск, защото колкото по-голям е броят на конфигурациите, които се зачитат при завъртането, правопропорционално нараства и броят на кредитите, необходими за осъществяване на залога. Ако единичният бет, да речем, е 1 лев за завъртане, то при машина с 20 линии това се равнява на 20 лева при всеки клик. Играта не завършва с едно завъртане, така че само с 5 опита при такъв вариант на търсене на късмета разходът вече скача на 100 лева. Разбира се, ако единичният залог е 10 стотинки, нещата влизат в по-разумни граници. Но пък тогава пада десетократно и изплащането. Въпросът е доколко сте склонни да рискувате. Също така е важно да се провери и още едно свойство на ротативката.

Има ли възможност да се контролира броят на линиите?

Да, съществува и такава опция, въпреки че не се среща във всяко едно заглавие. Ако за конкретен слот попаднете на фраза от рода на “30 фиксирани линии”, това означава, че броят им не може да се променя. При всяко завъртане в такъв случай се използват всичките 30 възможни конфигурации. Има обаче игри, при които потребителят може да настройва броя на линиите за всяко завъртане. При първия клик могат да се използват всички линии, а при второто - само една (добре познатата централна хоризонтала), при третото - 10 от възможните (20, 30 или повече), и т.н. Този по-консервативен подход дава свобода за контрол над бюджета и за по-дълга игра, когато се записват малки успехи по пътя. Умението на играча вече е да прецени кога да намалява и кога да увеличава линиите.

40 супер хот

https://xn--40---x4d9cejgpf2a.xn--90ae/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com