Комичната история на една гола жена, заседнала в комин

27230
Комичната история на една гола жена, заседнала в комин

 

В малкото калифорнийско градче Вудкръст пожарникарите били извикани по необичаен случай – да извадят от комина на къща попаднала там гола жена, разказват местни медии.

Оказало се, че 35-годишната жена решила да проникне в дома на бившия си любовник и съжител по необичаен способ като Дядо Коледа – през комина. Това се наложило, след като се опитала да говори с бившето си гадже и да го посети, но то ѝ затворило входната врата под носа.

Историята на една обезобразена жена, която показа на света новото си лице (СНИМКИ)

28-годишната австралийка Дана Вулин претърпяла трета степен изгаряния, покриващи 64 на сто от тялото ѝ, след като е била нападната от с...

Тя се качила на покрива, свалила роклята си, за да не я изцапа със сажди, и се спуснала по комина. За зла участ обаче заседнала в тясно място на около два метра от земята и не могла да се придвижи нито нагоре, нито надолу. Когато мъжът в къщата разбрал за случилото се, той се опитал да я извади, но неуспешно.

На помощ били повикани пожарникарите, но и те не успели да я извадят от комина с обикновени средства и затова се наложило да разбият комина на нивото на втория етаж в къщата. След като е била спасена, жената е била транспортирана в местна болница, но след като станало ясно, че няма никакви наранявания, е преместена в ареста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!
Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Православните вярващи ще празнуват Великден на 5 май. Един от основните символи на този важен християнски празник са шарените яйца. Обаче традиционните...