X
 
 

Коте пакостник освободи свои събратя от клетки в приют

8581 0
Коте пакостник освободи свои събратя от клетки в приют
Снимка: iStock/Guliver
Котаракът Куолити е бил изолиран от другите животни в приют в Хюстън, САЩ, след като многократно ги е освобождавал от клетките им, пише британското издание Daily Mail.

Работещите в приюта не са имали друг избор, освен да стигнат до драстични действия, след като въпреки добавените мерки за сигурност, Куолити е продължил да се измъква от собствената си клетка. Котката не спира до там и често след бягството е отварял клетките и на другите животни, предава агенция Фокус.

Котешки бой на Даунинг стрийт (СНИМКА)

Котаракът Лари, който живее в резиденцията на британският министър-председател Тереза Мей загуби битка от събрата си Палмърстоун, обита...

"Искането на Куолити за освобождаване под гаранция беше отхвърлено, затова той сам се освободи", се казва в съобщение на официалната страница на приюта в социалната мрежа „Фейсбук“.

"Куолити не може да бъде задържан. И няма срам", пише още в нея.

"Той липсваше на своите съквартиранти, докато беше заточен. Те се наслаждаваха на вечерните си бягства в приюта", се казва в съобщението.

От приюта твърдят, че в стария си дом, Куолити е пускал кучето в къщата със същите умения, с които в момента пакости в приюта. В неговото описание още пише, че когато той види врата, тя представлява предизвикателство за него и той обикновено успява да я отвори.

Коте наследи 30 хил. евро

Котаракът Джери стана наследник на стопанката си и получи 30 хиляди евро, съобщи La Stampa. Жената считала животинката за главното същ...

В друга публикация, свързана с котарака, от приюта пишат, че е възможно най-сетне да са успели да намерят дом на енергичният котарак.

Снимка: архив

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители