Куче от приют си оправя леглото, за да бъде осиновено (ВИДЕО)

26909
Куче от приют си оправя леглото, за да бъде осиновено (ВИДЕО)
Снимка: SICSA Pet Adoption

Когато постъпва в „Центъра за осиновяване на домашни любимци на SICSA“ в Охайо питбулът Ръш е уплашено малко животинче. През целия си живот е бил бездомно куче, но е бил толкова кротък и любвеобилен, че доброволците в центъра са се надявали, че скоро той ще намери своя дом и любящи стопани.

За съжаление всеки потенциален осиновител се отказвал след като разбере, че кучето е порода „питбул“, който някак несправедливо все още е определян като „агресивен и избухлив“. Ръш страдал, когато виждал как всяко куче в приюта постепенно намира дом, а той продължавал да бъде неизбран.

Куче, осиновено след 14 месеца в приют, беше върнато само след ден

Когато куче бъде осиновено от приют, това обикновено е причина за радост и празнуване. Животните заслужават любов и внимание и се борят...

Един ден доброволците станали свидетели как Ръш усърдно си оправя леглото преди часовете за посещения. Те заснели на видео как кучето използва устата си, за да държи одеялото и да го прибира прилежно по всички ъгли. "Бедното бебе просто искаше да изглежда като добро момче преди дневните посещения на осиновителите", коментират от приюта.

Ръж превръща оправянето на леглото в ежедневен ритуал, докато чака да бъде осиновен, а от приюта знаят, че трябва да помогнат на отчаяните му молби да достигнат до повече хора. Те споделят видеото във Facebook с послание "Нека споделим историята на Ръш и да му помогнем да намери постоянен дом". Искреността на Ръш бързо привлича вниманието на много любители на животните и стига до медиите. Не след дълго от приюта съобщават:

"Щастливи сме да съобщим, че Ръш най-накрая намери дом. Едно семейство, което наскоро е загубило кучето си, го избра. Тъжното лице на Ръш изчезна за миг, когато разбра, че се прибра у дома, за да приеме новия си живот на любимо момче".

Куче прекара почти седмица пред болница, за да чака стопанина си (ВИДЕО)

Предано куче е прекарало почти седмица пред болница в Турция, в която стопанинът му е бил приет за лечение, предаде Ройтерс. Малкото к...

Осиновяването му е било съдбоносно. Мъжът вижда кучето по новините, докато в същото време жена му разглежда сайта на приюта в Кетъринг, Охайо, където тя е родена и израснала. Мъжът, който никога не пропуска тренировка казва: "След фитнеса отиваме до приюта да проверим дали още е там."

"По пътя имаше билборд с надпис "Rush to be there" (Побързайте, за да бъдете там). Това беше знак, "Ръш" беше написано с огромни букви, сякаш беше предопределено", разказват новите собственици на питбула.

Бързайте да бъдете там

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com