Късмет и любов очаква тези пет зодии през 2021 година

10536
Късмет и любов очаква тези пет зодии през 2021 година
Снимка: iStock/Guliver

Ще запазите ли връзката си през следващите месеци? Или пък ще получите предложение за брак? Ще срещнете ли нова половинка, ако сте необвързани в момента? Продължете да четете, за да разберете кои 5 зодии ще имат най-голям късмет и любов  през 2021 година. 

Зодия Овен

2021 – Годината на Вола, какво означава?

Годината на Вола, втората от дванадесетте китайски зодиакални животни. Годината на Вола е силна, надеждна и зависима; обаче значението ...

През 2021 година няма и да има помен от обичайните ви любовни драми. Дори и най-трудните за сватосване Овни ще се радват на любов и късмет, ако избягват грубите разговори и обвиненията. През следващите месеци представителите на зодията ще имат до себе си човек, който ще превърне живота им в приказка. Очакват ги романтични моменти и споделени ласки.

Зодия Козирог

Тази година ще привлече много специален човек в живота на необвързаните Козирози. Всъщност трябва да признаем, че той не е напълно непознат за тях, защото са го виждали и преди. По някаква причина обаче не са успявали да го погледнат с очите на любовта. Сега това ще се промени и новият им партньор ще ги направи безкрайно щастливи. Това се отнася и за обвързаните представители на зодията, които ще имат късмет на всички фронтове. 

Зодия Дева

Съвети към всяка зодия за по-добра 2021

Започваме всяка година с надежда, че ще е по-добра, успешна и щастлива. Донякъде това зависи от самите нас, но има и неголяма доза късм...

Ако вече имате партньор, то при вас нещата ще се развият много бързо. Очаквайте предложения за брак, съвместно съжителство, планиране на наследник или вземане на домашен любимец. Необвързаните Деви също няма да са самотни. Някои от тях ще получат шанса да се обяснят в любов пред обекта на чувствата си. Други пък ще се окажат с много почитатели и дори ще им е трудно да се справят с толкова голяма популярност сред противоположния пол.

Зодия Водолей

За родените под знака на Водолея 2021 година ще е късметлийска по всички параграфи. Но определено на любовния фронт ще им върви най-много. Следващите месеци ще са много обнадеждаващи за тях. Ще се случват доста събития в живота им и те трябва да знаят, че нищо не е случайно. Необвързаните Водолеи най-после ще срещнат човек, когото определят като идеалния партньор. Това ще е страхотна възможност след дълго очакване на идеална половинка. Обвързаните Водолеи, планиращи съвместно съжителство или брак също не бива да се плашат от нищо. Късметът е на тяхна страна, а месеците май, август, септември и октомври ще бъдат най-благоприятни за тях. 

Зодия Близнаци

Каква ще е годината за дамите от зодиака

Покровителят на 2021 г., Белият метален бик, обещава на дамите по-спокоен период - суетата и враждебността няма да имат място сега. Въп...

За Близнаците годината ще е късметлийска по много причини. Възможно е да се преместят в нов дом или да превърнат жилището си в страхотно любовно гнезденце. Обвързаните представители на зодията ще имат пълната подкрепа на партньора си и това ще им помага да се представят блестящо във всяко начинание. Необвързаните Близнаци пък ще повишат своята комуникативност и ще съберат куража да са по-активни на любовния фронт. Добрите резултати няма да закъснеят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com