Късметче според зодията за тази седмица, 5 – 9 април

16404
Късметче според зодията за тази седмица, 5 – 9 април
Снимка: iStock/Guliver

Колкото повече късмет имаме, толкова по-щастливи се чувстваме. Тази седмица всяка от зодиите ще се чувства доволна и изпълнена с надежди. В живота на всичките 12 зодиакални знака предстои да се случи нещо положително и вълнуващо.

Ето ги и късметчетата за всяка зодия:

Овен

През седмицата Овните ще бъдат заредени с търпение и ентусиазъм. Те с лекота ще се справят с всяка една задача, която им бива поставена. Ще могат да завършат най-после проектите, които от дълго време насам отлагат.

Телец

Телците ще бъдат изключително търпеливи през новата седмица. Много е вероятно това тяхно спокойствие да бъдат подобаващо възнаградено. Очакват се сериозни финансови постъпления, които ще са от огромна помощ за представителите на зодията.

Близнаци

През цялата седмица Близнаците ще се срещат с добри приятели и позитивни личност. Дните им ще са изключително емоционални и щастливи.

Рак

Раците тази седмица ще се чувстват най-накрая спокойни и ще имат време да обърнат внимание на самите себе си. Те ще се опитат да завършат нещо, което от дълго време насам отлагат.

КЪСМЕТЧЕ за 5 април според зодията

Лъв

Лъвовете ще могат да обърнат внимание на себе си през седмицата. Ще се посветят на творчество и креативност, макар това да не е силната им черта. Ще срещнат нов човек в живота си.

Дева

Много вероятно е през седмицата Девите да срещнат голямата си любов и веднага да разберат, че това е човекът, с който искат да прекарат остатъка от живота си.

Везни

На Везните им предстоят няколко пътувания през седмицата. Те обаче няма да бъдат изморителни за представителите на зодиака, както обикновено. Ще се насладят на всяка една емоция.

Скорпион

КЪСМЕТЧЕ за 5 април според зодията

Овен Покажете на какво сте способни, оставете скромността на хората без други качества. Телец Стара любов ще намери обратен път в жи...

Скорпионите ще имат време да си починат пълноценно. Нещо, за което от дълго време насам мечтаят, но все не им се отваря подобна възможност. Те ще се чувстват заредени с положителна енергия и ще имат сили да мечтаят смело.

Стрелец

Стрелците най-накрая ще завършат започнатото. Ще получат онова одобрение, за което от дълго време насам са в очакване. Ще сключат сделката на живота си.

12 късметчета с кафето за днес, 5 април

Козирог

12 късметчета с кафето за днес, 5 април

Нова седмица, нов късмет! Не забравяйте да грабнете едно от нашите усмихнати късметчета. Намислете си число от 1 до 12 и разберете какв...

Представителите на зодията са успели да се преборят с болежките и дискомфорта и през седмицата ще се радват на крепко здраве.

Водолей

Тази седмица Водолеите най-накрая ще намерят няколко часа и за себе си. напоследък стресът и умората са били неизменна част от живота им, но ето, че предстои промяна.

Риби

Рибите ще имат спокойна седмица. Ще се срещат с приятели и ще бъдат много щастливи от разговорите, които им предстои да проведат. Седмицата ще бъде много щура!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com