Лесни трикове за ефектен външен вид

5937
Лесни трикове за ефектен външен вид
Снимка: iStock

„Тенденциите изчезват; стилът е вечен“, каза веднъж великият дизайнер Ив Сен Лоран. Също така е вярно, че има твърде много опции, когато става въпрос за изпробване на комбинации и аксесоари, така че е лесно да се почувствате дезориентирани или да имате съмнения. Въпреки това не е нужно да носите рокли и високи токчета 365 дни в годината, за да изглеждате стилно. Носенето на стилно облекло е по-лесно, отколкото изглежда.

Ето няколко хака, които ще ви придадат неподражаем стил. Между другото, не се страхувайте да експериментирате с дрехите, които се смятат за по-„мъжки“!

1. Палто, наметнато на раменете

Знаменитостите често използват този трик, когато създават своите изображения. Може да не е много практично, но изглежда ефектно. Можете да си позволите да се разхождате по този начин в парка, да отидете от къщата си до колата или да пазарувате. Палто, хвърлено небрежно през раменете, леко ограничава движенията на ръцете и ни кара да действаме по-прецизно. Поради страха да не загубим любимото си палто, движенията автоматично стават по-плавни и грациозни.

2. Носете шапка

7 неща, които могат да превърнат една жена в старица

Дяволът е в детайлите – това е неоспоримата истина, когато става дума за стил. Нужно е да се допусне само една незначителна грешк...

Шапка в неутрални цветове е универсален аксесоар, който пасва идеално на голям брой модерни тенденции. Може да се носи с блузи, жилетки, тренчкоти и разбира се дънки. Тъй като по подразбиране шапката се свързва с елегантност и учтивост, тези качества незабавно се приписват на нейния собственик. Между другото, баретата има същия ефект - може да се носи както през пролетта, така и през лятото.

3. Добавете дрехи с щампа “пачи крак” към гардероба си

Това е аристократичен и универсален принт, един от любимите на монарси и знаменитости. Моделът изглежда изгодно не само в типичен черно-бял дизайн, пуснати са и нови артикули в нюанси на червено, синьо и бежово. Важно е да се обърне внимание на детайлите: начина на нанасяне на щампа, качеството на цвета; всичко трябва да е безупречно.

4. Поставете пуловера си на раменете, като завържете ръкавите му

Шалът пуловер е идеално съчетан с ежедневна визия. Придава на тоалетите небрежно, остро докосване. За да може пуловерът да се завърже лесно и да не създава впечатление за голям пашкул около врата, е по-добре да изберете модели от тънки материи.

Как да прикрием излишните годинки чрез облекло

Облеклото е нещото, без което не можем. В гардероба си откриваме аутфити за всякакви поводи – официални, офис облекла, домашни др...

5. Купувайте дрехи в цвят "камила".

Това е кафяв нюанс, който се счита за топъл цвят. Варира от светло бежово до кафяво. Той е доста универсален – съчетава се с много цветове, подходящ е за всеки сезон и изглежда елегантно и нежно в комбинация с различни щампи. Връхното облекло от този цвят обаче придава специално докосване на изображението.

6. Комбинирайте миди поли с високи ботуши

Ако търсите естетична и привлекателна визия, изберете миди поли; Те ще добавят спретнат стил към вашето облекло. Въпреки това, за да изглеждате наистина елегантно, трябва полата да покрива горната част на ботушите. Така картината ще бъде по-пълна, отколкото ако част от кожата на крака остане открита.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com