Любовен хороскоп: Коя зодия с коя си пасва най-добре

18421
Любовен хороскоп: Коя зодия с коя си пасва най-добре
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът се нуждае от приключения и действия, което означава, че е по-вероятно да се обвърже с Лъв и Стрелец, останалите огнени знаци на зодиака, които разбират неговия темперамент.

Телец

Изящният вкус на Телеца го кара да се стреми към красота и комфорт, което означава, че най-вероятно е да се доближи до други земни знаци като Дева и Козирог, които също са склонни към чувствени удоволствия. Везните, управлявани от Венера, са идеални за Телец, тъй като и двата знака ценят естетиката и изкуството.

Близнаци

Другите въздушни знаци, като Везни и Водолей, са подходящи за Близнаци заради интелигентността и възможността да водят смислени разговори. Близнаците се съчетават добре и с Лъв. Близнаците обаче не се разбират много добре с водните знаци - Рак, Скорпион и Риби, които се стремят към дълбока емоционална и физическа връзка, а не към остроумни шеги.

Рак

Ракът е склонен да действа с повишено внимание в любовта, защото е много уязвим, а много зодии са твърде груби за нежната му душа. Той се съчетава добре с други водни знаци, особено с креативните и любящи Риби, които не се страхуват да показват чувства. Козирогът е противоположността на Рака, той може да му осигури подкрепа и сигурност, но не е най-чувствителният партньор.

Лъв

Лъвът смята, че всички го обичат, но всъщност не всеки е в състояние да се справи с огнената страст и надценените му очаквания. Той се съчетава добре с Овен и Стрелец, други огнени знаци, които са също толкова силни и честни с Лъва.

Дева

Девата не обича драмата. Практичността ѝ се съчетава добре със земните знаци Козирог и Телец. Девата търси партньор, който работи толкова усърдно, колкото и тя.

Везни

Везните си пасват добре с почти всички. Везните знаят как да се адаптират, да си сътрудничат и да намерят хармония. Този социален и интелектуален знак се радва най-много на компанията на бъбривите Близнаци и оригиналния Водолей.

Скорпион

Скорпионът вижда какво се крие под повърхността. Той се съчетава добре с други водни знаци - Рак и Риби, които разбират подземния му свят на сетивата. Козирогът и Телецът са фантастични, чувствени романтични партньори за Скорпиона.

Стрелец

Стрелецът е страхотен пътешественик, той обича свободата и се придвижва към неизвестно бъдеще. Той може да съжителства с Овен и Лъв добре, да споделя интереси и страст към живота.

Козирог

Козирогът се комбинира добре с тези, които са сериозни в живота и жадуват за професионално израстване, така че Телецът е идеалният партньор за него. Девата вдъхновява Козирога с работната си етика. Ракът и Козирогът се допълват и споделят традиционните възгледи за романтика и семейство.

Водолей

Водолеят не търпи ограничения, така че свободомислещите партньори като Везни и Близнаци са най-подходящи за него. Овенът и Стрелецът са любители на правенето на собствени неща и могат да насърчат Водолеите да съживят оригиналните си идеи.

Риба

Нуждата на Рибите от емоционална съвместимост означава, че те ще намерят сродни души в Рак и Скорпион, които ще разберат техните чувствени нужди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com