ЛЮБОВЕН хороскоп за месец март 2021 година (Част 2)

16997
ЛЮБОВЕН хороскоп за месец март 2021 година (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Март месец ще бъде изпълнен с много нови случки в любовта – ще има нови връзки, годеж, раздели и какво ли още не. Ето какво ви чака през март 2021 година според вашата зодия:

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец март 2021 година (Част 1)

През март ни очакват много изненади в любовта и всяка зодия може да очаква чудеса в любовен план. За някои зодии март няма да е толкова...

Везни: Определено ще запомните март месец 2021 година! През този месец ще научите, че ще ставате родители, а малкото бебче ще се появи още в края на тази година. Никога не сте предполагали, че това ви е липсвало толкова много, но чак когато ви се случи, ще разберете колко сте имали нужда от това в живота си.  

Скорпион: Март месец ще бъде по-сложен за вас в любовен план. Ще се появи изкушение, което ще замъгли трезвото ви мислете и ще се зачудите дали да продължите сегашната си връзка или да се отдадете на новото изкушение. Каквото и да решите, трябва да знаете, че разумът ви не мисли много трезво в момента, затова се доверете на сърцето и интуицията си.    

Стрелец: Имате всички предпоставки да бъдете много щастливи в любовта през март 2021 година. От какво ли ще бъде щастието ви? От нова тръпка! Имате нужда от нещо лудо, макар и кратко, но преживяване, което ще ви върне самочувствието и ще ви даде нови сили, за да разберете себе си и да знаете, че се истинска находка! Комплексите са само за слабите хора, трябва да се отървете от тях на мига.   

Козирог: През март ви предстои обяснение в любов, което не сте очаквали. Стара ваша тръпка, която е останал неосъществен блян, ще се появи в живота ви и ще изглежда по-добре от всякога. Този човек ще иска да се сближи с вас, защото ще е усетил връзка, която съжалява, че не е продължил навремето. Дайте шанс, очаква ви нещо незабравимо!

Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март (Част 1)

Март месец ни е подготвил много любовни изненади и обрати. Не всяка зодия ще изпита радостта от любовта. Ето какво да очакваме през мес...

Водолей: През месец март ще получите невероятен подарък от най-специалният за вас човек. Очаква ви голяма изненада, която може би е свързана с екзотично пътуване. Има няколко дестинации по света, които са отворени за посетители в момента и повечето от тях са на брега на морето или океана... затова знайте, че изненадата ви ще е като от филм!

Риби: През март ви очаква една незабравима първа целувка, която просто ще ви остави без дъх. Целувката ще бъде от напълно непознат, с който сте разменили няколко думи на общо събиране, на което сте поканени. Ще усетите химия, която не сте усещали никога досега. Проверете добре този човек, преди да започнете връзка. Ако всичко изглежда наред, действайте смело!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com