Любовен хороскоп за седмицата 30 януари - 5 февруари

21897
Любовен хороскоп за седмицата 30 януари - 5 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви дари със запомнящи се романтични преживявания. Самостоятелните представители на знака ще преживеят интересно познанство, което ще се развива доста бързо и скоро ще премине в интимна връзка. Все пак си запазете повече здрав разум. Не споделяйте и майчиното си мляко и имайте едно наум, че страстите са едно, но реалността – съвсем друго. В края на седмицата може да получите обаждане или съобщение от бивш партньор. Помислете добре преди да отговорите.

Телец

През тази седмица ви очакват доста странни преживявания. Възможно е да получите знаци на внимание от таен обожател. Колкото и да се чудите кой е, ще ви е трудно да отгатнете. Задачата ви е да не си представяте някое неземно същество. Човекът може да има обикновена външност, но да е много ценен като характер. Дайте му шанс.

Близнаци

През тази седмица ваше приятелство може да прерасне в нещо повече. Ще са ви нужни няколко дни, за да го осъзнаете, но отсрещната страна ще е достатъчно търпелива. После вероятно ще ви трябва и време за осмисляне… Не се учудвайте ако на човека отсреща му се охлади ентусиазмът. Тогава – вие ще сте на ход!

Рак

Тази седмица ще бъде истинско предизвикателство за обвързаните представители на знака. Знаците на внимание, които получавате са прекалено примамливи в рутинното ви ежедневие. Помислете дали не може да се ограничите до мечти и фантазии и нужни ли са ви реални действия. Опитайте се да си представите и последиците.

Лъв

През тази седмица ще се изкушите да поискате от партньора си прекалено много неща. Често забравяте, че той е отделна личност със своите желания и интереси. Ако решите да се сърдите това няма да донесе нищо добро на никого. Направете изненада на любимия си човек и го заведе в любимото му заведение.

Дева

Тази седмица ще внесе доста еротика във всекидневието ви. Бъдете готови за приключения във всеки един момент. Ситуацията ще бъде „внимавай какво си пожелаваш“, тъй като в един момент ще е трудно за отказ. Умната!

Везни

Фантазиите ви засега няма как да се осъществят и ще трябва да изчакате по-добри дни за реализацията им. Добрата новина е, че това ще ви даде време за общуване и обсъждане, което ще ви позволи да подредите сценария по ваш вкус. Обърнете внимание на външността си.

Скорпион

Тази седмица ще пропаднат някои уговорки. Това ще ви разочарова много, но не означава, че трябва да се втурвате на лов за нови трофеи. Нещо, което несъмнено ще направите. Бъдете готови за много умора и малко разочарование. Най-добре послушайте съвета ни и останете кротко у дома.

Стрелец

В началото на седмицата ще получите доста изгодно предложение. Внимавайте, обаче, да не превърнете любовта в търговия. Сметките често не излизат, когато става въпрос за чувства. Ако се чувствате раздвоени дайте глас на сърцето, а не на разума. В края на седмицата може да разберете, че ваш приятел отдавна изпитва силни чувства към вас.

Козирог

През тази седмица най-много трябва да се постараят обвързаните представители на знака. В семейството ви хармонията е на път да бъде нарушена. Опитайте се да се поставите на мястото на партньора си, без да броите кой колко е дал или не е дал. Ако издържите това препятствия ще може да продължите много по-силни и задружни напред.

Водолей

През тази седмица ви очакват много приятни познанства. Не бързайте да се втурвате в нова връзка или да „изпробвате“ всичко наред. Отдайте предпочитание на разговорите и търсенето на общи интереси. В средата на периода може да се сблъскате със своя стара любов, която да обърка всичките ви планове.

Риби

Поставили сте се в такава задъдена улица, че каквото и да направите към обекта на чувствата ви - ще е погрешно. Крайно време е да проумеете, че просто трябва да спрете след всички знаци, които съдбата ви дава. Потапянето в изкуството ще ви помогне да преодолеете себе си. Още съвсем малко време и ще се почувствате много по-силни и доволни от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...