Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 14-18 декември

14 декември 2020, 09:35 часа

Овен

През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят от вашето поведение, активност и способност да поемете инициативата. Не се опитвайте да доказвате на половинката, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат, опитайте се да останете спокойни.

Телец

Седмицата е благоприятна за нови дейности и начинания. Вашата общителност може да ви донесе добри резултати, просто не разкривайте твърде много за любовния си живот и проблемите там. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения относно покупка на нещо голямо.

Близнаци

Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. В началото на периода ще са ви необходими качества като дипломация и способност да предвиждате близкото бъдеще. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси, защото ще бъдете прави, но партньорът ще разбере това на по-късен етап.

Рак

През тази седмица настроението ви ще е на ниво. Сега ще сте изпълнени с идеи, които бързо ще ви донесат печалба. Покажете чувствата и най-добрите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете романтични.

Лъв

Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.

Дева

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес