Любовни съвместимости на зодия Риби

23823
Любовни съвместимости на зодия Риби
Снимка: iStock

Как се разбират Рибите с другите зодии? С едни правят удивително съчетана двойка, с други - са напълно неспособни да общуват. Проверете по-долу съвместимостта на Риби с останалите зодии и ще разберете как ще изглежда връзката ви.

Риби и Овен

Овен и Риби са два знака, които имат много проблеми при установяването на връзка. Следователно връзката им ще бъде трудна, без взаимно разбиране или приемане. 

Риби и Телец

И Телецът, и Рибите обичат удоволствията на живота. Телецът представлява изкуството за създаване на любов, нежност и чувственост, а Риби е кулминацията на сексуалния съюз. Те могат да сбъднат мечтите си и да се насладят на чисто съвместно съществуване.Риби и Близнаци

Близнаци и Риби не само не са перфектна двойка, те просто нямат почти нищо общо. Няма да има разбирателство между тях, защото Близнаците са интелектуалци, а Рибите се водят от емоции.

Риби и Рак

Рак и Риби – и двамата принадлежат към стихията на водата и са склонни да споделят красиви емоции. За да бъдат щастливи заедно, те трябва да се стремят да бъдат честни. Тогава те ще се окажат необикновена двойка.

Риби и Лъв

Каква е сексуалната ви съвместимост според зодията

Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е много интересен и сложен въпрос. Чуваме едно и също нещо през цялото време – като д...

В тази връзка Лъвът често нарушава чувствителния свят на Рибите, като по този начин унищожава чувството за сигурност. Изглежда, че двамата партньори живеят на напълно различни планети. 

Риби и Дева

Те искат абсолютно съвършенство в любовта, а въображенията им са трудни за реализиране в сивата реалност на деня. Едва с времето партньорите започват да протягат ръка и ако се издържат достатъчно дълго, ще разберат, че им се е случила (почти) перфектната любов, за която са мечтали.

Риби и Везни

Везни и Риби са свързани от планетата Венера. Въпреки това и двамата герои виждат любовта по два различни начина и често се подценяват един друг.

КОИ двойки зодии са най-неподходящи един за друг

Вероятно понякога се питате дали даден човек е подходящият партньор за вас, преди да го опознаете, а може би и след това. Истината е, ч...

Риби и Скорпион

Тази двойка може да разчита на доста успешна и щастлива връзка. Те просто трябва да спрат да търсят противоположности един в друг.

Риби и Стрелец

И Стрелец, и Риби се управляват от Юпитер и връзката им е пълна с оптимизъм, смях и споделена любов. За съжаление, различията между партньорите затрудняват съвместния живот.

Риби и Козирог

Никога не казвайте тези 7 неща на ЗОДИЯ Риби!

1. Твърде си чувствителна Рибите са сред най-чувствителните зодии и дори и да не го показват, те все пак го знаят, но въпреки това ням...

Крайното качество на връзката им зависи от техните споделени вярвания и границите, които поставят един за друг. В ежедневието обаче те могат да се допълват перфектно.

Риби и Водолей

Не е най-доброто разбирателство между Водолей и Риби. Няма да им е лесно да изградят успешна връзка.

Риба и Риба

Двете Риби ще оценят както своите таланти, така и емоционални нужди. Като двойка те може да осъзнаят, че желанията им не винаги се припокриват, но Рибите са в състояние да намерят компромис, от който се нуждаят. Благодарение на това връзката на двете Риби може да бъде наистина успешна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com