Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 1)

19053
Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 1)
Снимка: iStock

ОВЕН

Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: промяната е единствената константа. И тази промяна може да се прояви по различен начин за различните хора. Някои от вас ще се окажат по-впечатлени от другия, отколкото са били някога досега. В резултат на това може да се почувствате вдъхновени да работите заедно за това-завинаги, за което винаги сте мечтали. Други може да открият, че това е моментът да излезете от определена връзка и да превърнете себе си в приоритет. Оставете това, което трябва да се разгърне по начина, по който трябва да се разгърне, докато се освободите от необходимостта да контролирате ситуацията.

Това са 4-те зодии, които си падат по кратките любовни авантюрки

ТЕЛЕЦ

На хартия всичко изглежда правилно, нали? И все пак във вас има досадно чувство, че нещо не е наред. Не се опитвай да „рационализираш“ емоциите си, Телец. Истината е, че те не са толкова инвестирани в тази връзка, колкото вие. Кариерата им е по-скоро приоритет за тях в този момент. Така че, освободете се от необходимостта да направите тази връзка нещо повече от това, което е. Това, че сте един до друг като приятели, засега звучи като добър компромис.

6 зодии с късмет във всичко през СЕПТЕМВРИ

ДЕВА Твоите артистични сетива подскачат, Деви. Може да се почувствате вдъхновени да създадете нещо изключително смислено; нещо, което ...

БЛИЗНАЦИ

Когато нещо е подходящо за вас, ще го разберете и в костите си. Също така, когато нещо не е. Съвсем ясно е към какво насочва вниманието ви тази ситуация. Нарастващият раздор е индикатор, че нещата едва ли ще се получат. Може или не може да сте готови да прекратите нещата веднага и това е добре. Направете малко пространство за начало. Това ще ви даде перспективата, от която се нуждаете, за да започнете да давате приоритет на собствените си нужди.

РАК

Това е драма с главна буква „Д“, раци, и вероятно ще почувствате, че всички около вас (особено семейството) наистина тестват вашите граници. Устоявайте на желанието да бъдете груби с думите си, което е тенденция при вас, когато сте задействани. Това, което искате да направите, е да изразите мнението си по начин, който е нежен, но все пак категоричен. Вярвайте, че скоро ще намерите начин да прережете кабелите и да продължите напред. Не чакайте, докато всичко свърши, за да кажете молитва на благодарност. Не забравяйте, че дори в най -мрачните моменти имате за какво да благодарите.

Тези 6 зодии ще са нещастни през СЕПТЕМВРИ

ТЕЛЕЦ Определено имате нужда от време, за да обмислите нещата, преди да разклатите лодката в работата си. Планетите влияят върху кари...

ЛЪВ

Може би това не е краят на пътя, лъвове. Може би това е просто пречка. Вашият ангажимент да решите нещата - заедно като двойка - ще определи къде отиват нещата оттук нататък. Нещо ни подсказва, че ще изберете честността и комуникацията пред всичко останало. Да, това означава да се отнасяте един към друг по съвсем нов начин и не, това не трябва да е нещо лошо. Неизвестното е мястото, където е магията. Запомнете това до края на септември.

5 зодии, които просто са родени за дълга любовна връзка

ДЕВА

Може да започнете есента с добра бележка, деви. Има остатъчен гняв от всичко, което се е случило (или не) през последната година, и чувство, че ще ви отнеме известно време, за да продължите оттук. Помислете за физическо дистанциране от мястото на престъплението (поне за известно време). Това със сигурност ще ви помогне да преодолеете болката и да се грижите за себе си по-добре. Докато септември не идва с обещание за нов романс, той ще ви остави място да се движите все по-надълбоко в собственото си същество.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com