Марио Йорданов е най-оригиналният и техничен DJ

25330
Марио Йорданов е най-оригиналният и техничен DJ
До това заключение стигна световната платформа Ред Бул ТРИСТАЙЛ, а DJ MARIO ще представя страната ни сред общ о 24 държави по време на международния финал в Торонто на 4-9 ноември.

DJ MARIO – Марио Йорданов, от Русе спечели безапелационно титлата – Red Bull Thre3Style Champion за България. Последното състезание от международната платформа се проведе във варненския клуб „Екстраваганца”.

Цялостното изпълнение – наситено с много страст, сила и емоция, както и взривително съчетание от оригинални парчета – изстрелва 18-годишния DJ Марио като представител на страната ни сред общо 24 държави на международния финал в Торонто, от 4-9 ноември. Неговият опит е все още скромен – занимава се сериозно с диджейство само от една година, но талантът му е огромен.

Покоряване на пакистанското небе и опит за два световни рекорда

Българският атлет на Red Bull, заедно с френските пилоти Франсоа Раголски, Матю Абрар и сърбина Петър Лонкер, благополучно завършиха 43...

Избраните в регионалните класификации показаха отново техническите си способности и усет за еклектично и оригинално музикално звучене, както и сценичното си присъствие и увереност. Изборът бе в ръцете на компетентното 3-членно жури – DJ Стивън /Metropolis/, DJ Илко /Tri-O-Five/ и Досю Амуджев /Groovy Sessions/. За финала, в подкрепа за нелекия избор, журито бе подсилено от двама гост-членове от Варна. Добо Мързов е автор и водещ на предаването „45 оборота в минута“, и единствен колекционер на малки плочи и DJ, а Селектор Стилиян /Love&Happiness Music/ винаги избира еклектичното звучене в сетовете си, селектирано само от винили.

Идеята се ражда в Канада и се превръща в световна платформа с една основна цел – да представи най-доброто от музикалните DJ компилации, наситени с енергия за парти и реакция от публиката.

Участниците трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките само на 15 минути. Няма ограничение за избора на стиловете, важното е да се получи добър краен резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно