Масово свалят плакатите на Chippendales от софийските улици

4003
Масово свалят плакатите на Chippendales от софийските улици

Фенки масово свалят от софийските улици плакатите за първата визита у нас на най-горещите мъже Chippendales, които ще взривят зала EFE на хотел Маринела на 17 април. От компанията, наета да разпространи визията, алармираха, че въпросните постери изчезват минути, след като са поставени. Находчиви млади дами дори са причаквали служителите и директно са си искали копия от култовия вече плакат – както за себе си, така и за свои приятелки.

Визията за събитието представя един от изпълнителите на легендарната трупа без дрехи, но с характерната за Chippendales папионка, превърнала се през годините в тяхна запазена марка. Най-добре изглеждащите и горещи мъже в света ще посетят България за първи път тази пролет, за да представят най-новото си шоу, част от световното турне Break The Rules.

7 звезди, които са били стриптизьори, преди да станат известни

Преди да станат богати и известни на звездите им се е е налагало да работят какво ли не. Някои от тях са били сервитьорки (като Марая К...

Преди да пристигнат в София, те ще възпламенят дамската аудитория в най-големите столици на Европа. Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение.

Легендарните стриптизьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата изцяло мъжка трупа. Бързо успяват да се превърнат във феномен, откривайки дори собствен клуб в Ню Йорк. Шоуто им често е определяно като най-доброто забавление за жени, създавано някога.

Chippendales ще представят “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com