Max Mara представи ярка и свежа колекция за пролет-лято 2013

20774
Max Mara представи ярка и свежа колекция за пролет-лято 2013

С неповторима, пролетна и много цветна атмосфера Max Mara посрещна клиентки на марката в България. Събитието бе с изпитан вече успех, където любимите клиентки на Max Mara и вериги оптики Leonardo бяха и модели, представящи новата колекция за сезон пролет-лято 2013, както и очилата от колекциите на Giorgo Armani, Dolce&Gabbana и Prada от оптики Leonardo.

Под мотото In Blossom бяха представени новите красиви цветове и модели на Max Mara, вдъхновявайки гостите на събитието за пролетно-летния им гардероб. Той съчетава в себе си модни явления като спортен лукс, колониален или сафари стил в много ярки и свежи цветове, филтрирани чрез неповторимия стил на Max Mara.

За тоалетите с поразително въздействие, където силуетът се трансформира от леките, но все пак текстурирани платове са използвани материи като органза и тежка коприна, които придават нов обем и подчертават ръкавите и раменете. В колекцията намират място и множество великолепни сложни и оригинални комбинации, които обединяват най-високо качество коприна и техно-коприна.

Бар Рафаели е "Икона на стила"

Израелският супермодел и актриса Бар Рафаели беше призната за "Икона на стила" на церемонията по връчване на Виенските награди за мода ...

 

Цветовата гама е в неподражаем стил Max Mara, с топли, свежи и ярки нюанси, в съчетание с флорални, военни и aнималистични принтове.

Малките аксесоари чудесно допълват визията – кожени чанти в няколко цвята или страхотни макси Бостън чанти от ултра-мека кожа напа.

Есил Дюран стана моден дизайнер

На бляскаво ревю в зала Сердика на хотел Шератон Casino VIVA!, Есил Дюран представи първата си модна линия в нощта на VIVA! FASHION WEE...

 

ВИЖТЕ ОЩЕ МОДЕЛИ ТУК!

 

Фотограф: Елена Ненкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com