Месечен хороскоп за август

175791
Месечен хороскоп за август
Снимка: Pixabay

Овен

Месецът не започва по най-приятния начин за вас. В първите дни на август може да имате конфликти с особа от женски пол. Сблъсъкът на интереси ще бъде прекалено голям и за да запазите отношенията си ще трябва да превъзмогнете голямо препятствие – егоизма си. Щом удържите тази победа всичко ще се промени към по-добро и ще тръгнете по пътя на духовното усъвършенстване. В работата ще се търсени като ценен кадър, което ще ви помогне да поставите по-високи изисквания за заплащането на труда ви. Ако то ви бъде отказано не бързайте да правите решителни крачки. Изчакайте още малко, докато получите по-добро предложение от друго място. В противен случай рискувате да останете без работа. През този период е добре и да обърнете внимание на здравето си. Дните са подходящи за интензивни физически натоварвания, които да редуват с почивки. Онези от вас, които се занимават със спорт ще имат нови успехи. В любовта нещата ще са стабилни, но ще се изисква много взаимност и разбиране от ваша страна. На 12 август избягвайте обсъждането на отношенията ви с половинката ви. Това ден, в който конфликтите може да вземат връх. Бъдете внимателни в употребата на алкохол, особено от втората половина на месеца нататък. Най-добре изобщо прекратете употребата му. 17 август е добър ден за романтика и отправяне на предложение за брак.

Телец

Месецът започва интересно за представителите на знака Телец. През първите дни на август успехът ще бъде на ваша страна по отношение на постигането на личните ви цели. Изненадващо събитие ще ви придвижи напред по пътя. Не встъпвайте в преговори обаче, или ако вече са насрочени бъдете готови да преминат трудно и да не доведат до нужния резултат. Ако е възможно ги отложете за времето след 5 август. На 8 август бъдете внимателни с водата. Ако сте на море и не може да плувате, най-добре се въздържайте от влизане във водата. Този риск ще продължи до последните дни на месеца. Звездите ви предупреждават да бъдете внимателни и при употребата на алкохол и упойващи вещества. В личен план може да бъдете обзети от очаквания и представи, които обаче нямат нищо общо с реалността. Ето защо е добре да се въздържите от взимането на решения. Последното десетдневие ще бъде ползотворно за вас ако се решите да се отървете от вредните навици и се разделите с всичко старо, което ви спира по пътя напред. Желязната дисциплина ще ви помогне да се справите с абсолютно всичко.

Близнаци

Началото на август ще поднесе някои препятствия по пътя на родените под знака на Близнаците. Трезвата ви преценка за случващото се няма да е най-силната ви страна и така сблъсък на мнения може да доведе до конфликти и грешки. Това ще продължи до 10 август. След това е звездите ще ви се усмихнат и ще ви провърви като по вода. Това ще засегне най-вече областите, свързани със сътрудничеството с чужденци, висшето образование, пътуванията зад граница. В дните около 20 август правете всичко, водени от морала. Дори да ви се удаде възможност за лесна печалба по-добре се откажете от нея. По-късно последиците няма да добри за вас и ще трябва да платите прескъпо за полученото. Дните около 25 август ще ви дарят със спокойствие, романтика и споделеност в отношенията ви с любимия човек. Намерете време да се уедините двамата сред природата.

Рак

Август ще дари представителите на знака Рак с успешно разрешаване на всички въпроси, които са свързани с финансовото им състояние. Това ще ви позволи да действате спокойно и уверени да покорите нови върхове в служебната сфера. Очакват ви много пътувания по далечни дестинации и време, прекарано много приятно с членовете на семейството ви. Средата на месеца ще бъде наситена от важни преговори и срещи. Именно тогава ще сте най-силни в това отношение, така че не пропускайте да използвате периода. Но каквото и да решите да правите сега, то ще ви донесе успех и дивиденти. Не пропускайте всяка възможност да общуване и познанство с нови хора.Много от тях ще станат ваши верни приятели и сътрудници. Пред вас ще се отвори път за създаването на нов бизнес. Самотните представители на знака ще срещнат своята, дълго търсена половинка, а онези от вас, които вече имат сериозни отношения може да се преминат на по-сериозен етап в тях.

Лъв

Началото на месеца започва много силно в служебно отношение за представителите на знака Лъв. Постлали сте си добре и с повече дисциплина ще можете да напреднете със седмици напред само за няколко дни. Най-успешни ще са делата, свързани с придобиването на висше образование. Преговорите и сделките с чужденци ще се развиват по-добре от очакваното. На 4 и 5 август бъдете внимателни с употребата на алкохол. Той може да ви развърже езика и да споделите своите козове с хора, които да използват информацията некоректно. Дните преди 10 август не бързайте да изхвърляте вещи или документи, както и да приключвате отношения. Съвсем скоро след това те ще ви потрябват. От средата на август започва благоприятен период за вас, в който ще може да се насладите на плодовете на работата си. Възможна е неочаквана печалба. Последните дни на месеца бъдете внимателни с употребата на алкохол. Периодът не е подходящ за изясняване на отношенията. Бъдете внимателни на пътя.

Дева

Този месец ви е даден, за да въведете ред в плановете си и очакванията, които имате за живота си. Преди това ще е добре да направите и един точен анализ на всичко, което се е случило до момента и да видите грешките си, за да може да бъдете по-успешни занапред. Много е важно да имате положителен поглед за нещата, което ще ви даде енергия и няма да ви позволи да буксувате на едно място в разочарованието си. Още в средата на месеца ще видите как желанията ви започват да се сбъдват. Бъдете последователни в действията си. Дори да сте планирали почивка се опитайте да следите това, което се случва през отсъствието ви. Много от проблемите ми в общуването ще се разрешат благоприятно благодарение на начина, по който изглеждате и говорите. За това обърнете повече внимание на външния си вид и стила ви на общуване. Добрата дума ще ви прокара път навсякъде. Последните дни на август ще дадат много отговори на въпроси, свързани със семейството ви. Най-важната ви задача ще бъде да възстановите и запазите хармонията у дома.

Везни

Месец август ще ознаменува появата на нови желания и цели, свързани с приятелите ви и въвеждането на промени в живота ви, които да го направят по-цветен и весел. В началото на месеца не се учудвайте, че сте станали по-скромни и нямате желание да контролирате всичко. Именно така ще дадете шанс на новото да навлезе в живота ви. Отделете повече време за самопознанието. Възможно е да ви споходят силни сънища. Ако запомните някои от тях ги запишете, за да може да ги анализирате на един по-късен етап. В средата на месеца бъдете готови на преден план да излязат събития, свързани с решаването на въпроси, свързани с недвижимо имущество. Нещата ще се развият във ваша полза. Все пак бъдете внимателни, когато подписвате документи и дръжте на интересите си. Ако получите неочакван доход, не бързайте да харчите парите. Така те неусетно ще се изпарят преди да се сетите, че е могло да ги вложите в по-стойностни неща. Най-добре ги вложете в банка и изчакайте по-подходящ момент да ги използвате.

Месечен хороскоп за юли 2017 г.

Овен Юли ще завари Овните в едно весело неконтролируемо настроение. Най-точно казано ще се чувствате като отвързани. Ще имате желание ...

Скорпион

През първите дни на август е добре да проявите повече внимание в чувствата си. Дори да си мислите, че няма начин да не дадете на емоциите ви да видят бял свят е добре да се въздържите, тъй като последиците ще са взривоопасни. На 3 август ваше действие, което си мислите, че е останало незабелязано, може да ви донесе негативи в по-късен период. Дните до 10 август да подходящи за ваши действия, свързани с постигането на личните ви цели и подобряването на финансовото ви състояние. Важното тук е да правите всичко, колкото се може по-незабелязано и да не разгласявате идеите си, за да могат те да ви донесат повече плодове след време. От 10 до 23 август периодът е изключително благоприятен за всякакъв вид интелектуална дейност. Водене на преговори, постигането на високи технически резултати. Печеливши ще бъдат и онези от вас, които се занимават с издателства дейност или работата им е свързана с писане. Последните дни на август обещават желязно спокойствие, така че спокойно може да се отеглите в някое малко градче или селце, където да си отдъхнете от градската суета и шум.

Стрелец

Представителите на знака Стрелец ще имат своето романтично начало на месеца. Все пак не отивайте много далеч в мечтите си, защото нещата не винаги се развиват с бързината, с която ни се иска. В служебно отношение през първите дни десет дни на август е добре да бъдете внимателни в действията си. Опитайте се да имате пълен поглед върху нещата и не възлагайте вашата работа на други хора, защото по-късно отговорността за техните действия ще е само и единствено ваша. С напредването на дните активността ще се повишава и ви очаква един истински водовъртеж от събития. Интелектуалната ви активност ще е на висота. Ще имате много интересни и дори гениални хрумвания. Не се колебайте да ги пуснете в изпълнение. Ако не смогнете да задвижите всички, запишете идеите си и подробностите около изпълнението им. Привлекателността ви за противоположния пол ще се повиши и ще привличате много погледи и желания. Това може да доведе до някои конфликти между вас и половинката ви, защото изкушението да устоите на всички предложения ще е действително трудно. Очаква ви незабравим август и нека имате сили да се възползвате от всички приятни моменти, които месецът е приготвил за вас.

Козирог

Месечен хороскоп за юни - II част

Везни През този месец ще ви е нужно много повече търпение от обикновено. Може би ще ви се наложи да се откажете от непостоянството, ...

Август започва силно за представителите на знака Козирог. Мнозина от вас ще имат възможността да постигнат допълнително възнаграждение или да започнат дейност, която ще им донесе доходи. Това е сферата, в която ще сте най-силни и трябва да се съсредоточите именно там. По този начин ще прескочите възможността за евентуални конфликти с половинката ви. Усилената работа предполага да следите добре за физическата си форма. Забравете за алкохола и бъдете внимателни при приема на лекарства, особено ако ги взимате за първи път. В средата на месеца ще можете да се насладите на любовта си, колкото ви душа иска. Идеите ви в този период ще са свежи и плодотворни, не бавете осъществяването им. Любовта ще е от първостепенно значение за вас до 25 август, затова ако има важни въпроси за решаване във връзката ви ги уредете до тази дата. Последните дни на август ще са спокойни, с изключение на 28, когато е повишен рискът от конфликт. Бъдете сдържани през този ден.

Водолей

Август започва с много любов за представителите на знака Водолей. Единствено ревността ви може да помрачи безоблачното небе над връзката ви. Не го позволявайте, а и нямате повод. Ако има за какво да се извинявате изберете за това 3 или 4 август. До 10 число на месеца е добре да обърнете внимание на действия, които да ви осигурят пробив. За целта трябва да работите тихо, без да споделяте намеренията и замислите си. От 14 до 25 август започва добър период за реализирането на личните ви цели. Тогава ще е успешна всяка дейност, свързана със земя, недвижимо имущество или дейност по облагородяването на дома. Прекалената ви вглъбеност сега може да се покаже на някои като студенина. Не се учудвайте ако разберете, че сте възприемани като хладнокръвен човек. Но и нека това не ви обижда. Съвсем скоро ще ви се удаде възможност да покажете, че сте мили хора с дълбоки чувства, които освен това са толерантни към останалите. Не се колебайте да бъдете откровени.

Риби

Началото на август ще е един сложен период за представителите на знака Риби. Някои от вас ще се опитат да решат проблемите си с помощта на алкохола. Не е нужно да се обяснява, че това не само няма ви помогне, но и дори ще усложни ситуацията. Не забравяйте, че алкохолът и упойващите вещества са най-опасни именно за Рибите. Вместо да се самосъжалявате имате възможност да се потопите в работа и дори да започнете дейност, която ако успеете да запазите в тайна ще ви донесе много ползи, както морални така и финансови. До 12 август се въздържайте от взимането на важни решения и подписването на документи, тъй като няма да може да оценявате реалните ползи за вас. През целия месец бъдете внимателни на път. Не предприемайте рискови действия, избягвайте места със струпване на много хора, боравенето с остри предмети или разходките в непознати местности. Най-добре не предприемайте никакви рискове. Последните дни на август може да ви заварят в конфликт със самите себе си. Не се отчайвайте, а помислете коя е новата посока, която може да изберете, за да се почувствате по-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com