Месечен хороскоп за декември 2019 г.

79014
Месечен хороскоп за декември 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на месеца ще бъде белязано от успехи в личните отношения и на любовния фронт. Това ще ви даде необходимото самочувствие, но все пак ще се наложи да бъдете умерени и да спазвате границите. Първите дни на декември ще ви дадат и възможност да повишите доходите си. Това ще ви накара да се разкъсвате между любовта и работата. Сега ще трябва да положите сериозни усилия, за да балансирате умело и никоя от страните, нуждаеща се от вниманието ви да не бъде пренебрегната. За целта ще са ви необходими много сили, затова не подценявайте ролята на съня и доброто хранене. Избягвайте употребата на алкохол. В средата на месеца започва изключително успешен период за вас. Ще се появят възможности да довършите грандиозни проекти, за които преди би ви било необходимо много време. представителите на знака, които се занимават с творчески професии ще имат много успехи. В личен план ще може да се радвате на сексуална свобода и избор в личния живот. Все пак подходете разумно към изкушенията, които животът ще ви предостави. 

Телец 

Началото на декември ще ви завари в нетърпеливо настроение за предстоящите празници. Коледните светлини и обещания за подаръци ще ви направят по-разсеяни и нетърпеливи, затова си поставете за задача да проверявате добре крайния резултат в работата ви. Средата на декември ще бъде активен период за вас. Тогава няма да ви е лесно да се справите с емоциите, така че отношенията с другите могат да се влошат. Междувременно това е чудесен момент за популяризиране на бизнес проекти и работа по сложни задачи, никой не може да се съмнява във вашите професионални качества. В навечерието на празниците по- целенасочените от вас могат да разчитат на сериозни и извънредни доходи. Получените средства е добре да вложите в подаръци за най-скъпите хора или за пътуване. Ако все пак попаднете в затруднено финансово положение помислете дали да не сътворите подаръците със собствените си ръце. Месецът е добро време за анализ на развитието на личността ви и първи опити за разделяне с вредните навици.

Близнаци

През декември по-голямата част от времето ви ще трябва да отделите за работа или развитието на вашия бизнес. Поради тази причина конфликтите в семейството не са изключени, но те сравнително бързо ще се неутрализират благодарение на вашето търпение и мъдрост. В средата на месеца животът ще премине в по-спокоен курс: това е чудесно време за предпразнично пазаруване, домакински дела и обобщаване на резултатите от изминалата година. Краят на декември е добро време за укрепване на семейните и любовните връзки. Свободните представители на знака е добре да се погрижат за личния си живот. Звездите ви обещават романтично приключение с някой от вашите колеги. Спазвайте правилата за толерантност и празничното приключение може да се превърне в сериозна връзка с предпоставки за брак.

Рак

През този месец в живота ви ще настъпят съществени помени. Повечето от тях ще касаят личния ви живот. Започнали промени ще преминат на друго по-сериозно и отговорно ниво, в което ще можете да докажете сериозността на намеренията ви. Сега вашите грешки или несигурност ще имат голяма тежест и може да "обърнат лодката" затова бъдете внимателни в постъпките и думите си. Средата на месеца е добро време за бизнес и инвестиране в проекти, от които може да спечелите сериозни доходи. Бъдете далновидни и дайте реална представа за натоварването, което ви очаква. Празничните дни може да се окажат работни за вас, но инвестицията от време и усилия ще даде сериозни плодове. В края на декември намерете време да отделите необходимото внимание на вашите близки. Семейството е от изключителна важност за вас - много повече, отколкото можете да си представите, затова не пренебрегвате тази сфера.

Лъв

Това е месец, в който да се въздържате от необмислени действия и груби изявления, както и да проявявате максимална умереност при разпореждането с личните ви  и семейни финансови средства. Началото на месеца е благоприятно за коригиране или пълна промяна във външния ви вид. Новият ви имидж ще ви помогне освен в личен, но и в професионален план. Втората декада на месеца може да доведе до драстични промени, свързани с работата. Някои от вас ще бъдат поканени да заемат високо платена позиция. Краят на месеца ще е добре да обърнете повече внимание на вашите близки - роднини и любими хора. Има да наваксвате в отношението си към тях. Не се колебайте да ги зарадвате с уникални подаръци, особено ако трябва да се извинявате за нещо. Периодът е добър за грижа за здравето. Сега всичко, което направите в тази насока ще дълготрайни полезни последици за организма и тонуса ви.

Дева

През този месец ви предстои да покорите много върхове. Някои от тях ще са под формата на забавление, така че няма да ви е трудно. По-скоро ще трябва да помните, че дори докато се забавлявате някой може да види във вас ценни качества. В средата на периода ще преживеете момента на слава. Приемете позитивите, но оставете скромността да ви краси. Сега е важно да запазите своите стари приятели. Не се втурвайте в търсенето на нови познанства. В личен план вложете усилия и любов, за да запазите връзката си. Партньорът ви може да има някои съмнения във верността ви. Уверете го, че няма за какво да се тревожи. Последните дни от месеца посветете на романтика. Ще ви се наложи да положите усилия, за да успеете да обърнете внимание на всички ваши близки и любими хора.

Везни

Най-важното през този месец ще бъде да вярвате в собствените ви сили. През първите дни на декември самоконтролът и инициативността ще бъдат ключът към вашия успех в значителни области. Повечето представители на знака е добре да започнат началото на зимата с планирано пазаруване, актуализиране на гардероба и подобряване на домашния интериор. Тези дни портфейлът ви забележимо ще спадне, но не бива да изпадате в паника, защото през втората декада на месеца паричните ресурси ще бъдат възстановени. При това приходите ви ще дойдат от абсолютно неочакван източник. Последните десет дни на декември е подходящо време за развитие и укрепване на любовните връзки, проявление на искрена нежност и грижа. Звездите ви съветват да преминете на ново ниво в отношенията- Сега е моментът да се решите за сключването на брак с вашата половинка. 

Скорпион

През този месец ви очакват сериозни събития на любовния фронт. Може да се каже, че от самочувствието ви ще зависят и успехите ви. В същото време действията ви трябва да достатъчно достойни и благородни, за да докажете стойността на вашата личност. В първите десет дни на периода е добре да сте по-пестеливи. Помислете за коледните подаръци с чувство за умереност и не се хвърляйте в безразсъдно пазаруване. В средата на месеца ще може да си отдъхнете от служебните ангажименти. Потърсете тихо място, на което да отдъхнете за ден-два. Последните дни на декември посветете на срещи с приятели и роднини. Постарайте се общуването да премине в дух на съпричастност и разбирателство. Изчистете недоразуменията, простете и там където можете махнете с ръка на гордостта си и продължете пречистени напред.

Стрелец

През този месец ви очаква постигането на ново ниво в личните ви отношения. В първите десет дни от месеца ще може да подобрите приятелски, роднински и служебни отношения. Това ще е важно за вашето развитие, тъй като ще подобни комуникацията. В средата на месеца обърнете внимание на здравето ви. Движете се достатъчно, приемайте необходимото количество плодове и зеленчуци и не злоупотребявайте с алкохол. Ако усетите, че настивате вземете мерки навреме и останете вкъщи. Малките дейности по украса на дома ще се отразят чудесно на настроението ви. Помислете дали да не съберете приятели и роднини на гости. Ако ви поканят за гостуване - не отказвайте, но и не отивайте с празни ръце. Ръчно направените подаръци ще бъдат оценени от душа и сърце. За празниците изберете семпла и спокойна обстановка. 

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 ноември - 1 декември

Овен Истината е, че през почивните дни ще бъде трудно да се устои на вашия магнетизъм. Половинката ви определено ще се чувства сякаш п...

В първите дни на месеца ви очаква голям пробив в кариерата и бизнеса. Това ще се случи благодарение на проявената гъвкавост и бързото адаптиране към текущите промени. Професионалният авторитет и общественото влияние на представителите на вашия знак ще се увеличат значително. Средата на месеца е добро време за семейни и приятелски пътувания. Промяната на пейзажа ще ви позволи да се заредите с положителни емоции и жизненост. Края на месеца може да донесе някои финансови трудности. Ваши близки роднини ще ви окажат необходимата помощ. Все пак се опитайте да бъдете по-пестеливи и да не се налага да искате заеми. Последните дни на декември направете така, че да сте спокойни и балансирани. Оставете в миналото вашите съмнения и тревоги, за да посрещнете достойно Новата година. 

Водолей

През този месец ключовата дума за вас трябва да бъде умереност. Търсете баланса във всичко. Първата декада на декември е добро време за учене и за доказване на професионалните ви умения. Някои представители на знака може да получат предложение за нова работа. Средата на месеца ще се наложи да разрешите сериозни семейни въпроси. Не бягайте от тях, за да не се натрупват. Съвместно пътуване може да се окаже подходящата форма за намирането на разбирателството. Третата декада на месеца посветете на себе си и забавленията, които ви носят най-голяма радост. Физическите упражнения, медитацията и йогата ще ви помогнат да чувствате добре в кожата ви. Самостоятелните представители на знака може да намерят своята половинка по време на културни събития.

Риби

Декември ще се превърне в крайъгълен камък за мнозина от представителите на знака. Сега е време, в което да си дадете честна представа за това, което искате от живота. Потърсете своето обяснение за случващото се. Приемете това, в което вие имате участие и това, за което трябва да си простите. Сега ще може да направите чудеса за вашето развитие. Не се колебайте да направите опит за развитие в друга насока. Средата на месеца ще ви поднесе сериозни предизвикателства, към които трябва да се подготвите освен по същество, но и със сериозна доза самочувствие. Проигравайте в ума си събитията, които ви предстоят като сцена от постановка, за да придобиете нужната увереност. Последните дни на декември ще бъдат вълшебно време за вас. Сега ще може да се доближите до идеала ви за съществуване и добруване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com