Месечен хороскоп за март 2022 година

19768
Месечен хороскоп за март 2022 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, в който да преосмислите принципите си. Нещо във вас може да се промени и това е напълно нормално. Вероятно ще трябва да преосмислите някои принципи и правилно да поставите приоритетите. Има нещо в душата ви, което трябва да бъде успокоено и преработени. В средата на периода ви очаква струпване на много работа. От резултатите ще зависи бъдещето ви в близките месеци. В личен план се пазете от проява на ревност, тя няма да помогне на връзката ви. Бъдете отговорни към здравето си и не занемарявайте стари проблеми.

Телец

През този месец мисълта ви, а от там и действията ви ще са малко хаотични. Това може да доведе до загуба на време и пропускане на някои шансове за реализация. Оправдано е да отделите ден-два в началото на периода и да помислите на кои дейности да дадете приоритет. В средата на месеца ще преживеете вдъхновяващо събитие. Бъдете готови за промени. В личен план може да се почувствате малко объркани. Не взимайте решения без да сте наясно какво точно се случва в душата ви. Търсете баланса във всичко.

Близнаци

През този месец ще имате сериозни задачи за изпълнение. Всички тях сте си поставили сами. Припомнете си за мотивите, за да ви бъде по-лесно да се справите с предизвикателствата. Очаквайте подкрепа от най-близките ви приятели. Не допускайте да се разколебавате във възможностите си. Това е период, в който трябва да много да си вярвате, дори да ви се струва, че всичко е срещу вас. В средата на месеца късметът ще ви съпровожда навсякъде - това е време, в което да повишите активността си. Срещайте се с повече хора. Сега ви е нужда комуникация, за да разпространите идеите си.

Рак

През този месец промените ще следват една след друга. Няма да ви е възможно да реагирате на всяка една от тях, но не е и необходимо. Запасете се с търпение и оптимизъм. Най-важното е да не се отчайвате предварително. Всяка ситуация ще има своята позитивна страна. Необходимо е само да сте в състояние да откриете тези предимства. В личен план няма да има за какво да се тревожите. Ще имате пълно разбиране и подкрепа от страна на вашия партньор.

Лъв

Това е месец, в който да използвате времето, за да се опитате да станете още по-добри! Да, вие сте почти съвършени, но може още. Истината е, че е дошло време да се адаптирате в новата обстановка. Ако не побързате, може да изпуснете някои примамливи възможности. В личен план някои представители на знака ги очаква нова любов. Преживяванията ще са ярки и незабравими, но не губете главата си изцяло в романтиката.  Края на месеца намерете няколко дни, които да посветите на семейството си. 

Дева

Това е месец, който ще ви даде всичко, от което имате нужда - повече общуване. Очакват ви нови познанства и докосване до нова сфера на дейност. Ще ви се иска да й отделите повече време, но едва ли това ще е възможно. Вероятно ще се наложи да пренаредите сериозно графика си. Внимавайте да не се лишите от нещо важно в гонене на непознатото. В края на месеца забавете темпото, за да се огледате и да помислите какви точно резултати сте постигнали. 

Везни

Това е месец, в който ще сте затрупани с работа и това ще ви хареса. В първите дни на месеца всичко ще се развива повече от добре, но ако не внимавате с храненето и съня може да си навредите. Не забравяйте, че няма нищо по-важно от здравето и се щадете в това отношение. В средата на месеца е възможно да чуете сплетни по ваш адрес. Колкото по-малко внимание им обръщате, толкова по-бързо те ще изчезнат. Пазете тайните си.

Скорпион

Това е месец, в който ще имате повишена нужда от свобода и ще си я осигурите. С напредване на времето може да разберете, че свободата има своята цена и тя съвсем не е малка. В средата на месеца ще трябва да прецените дали сте готови на толкова много жертви. Сега най-важната ви задача ще бъде да се научите да съвместявате работата и почивката. Пазете се от хазартни игри. В никакъв случай не залагайте.

Стрелец

Това е месец, в който да обърнете повече внимание на отношенията с близките ви. Ако нямате неотложни служебни задачи направете така че да прекарвате повече време със семейството си. В домакинството ще трябва да се разрешат някои въпроси, които отдавна чакат активността ви. Това е време, в което да се съсредоточите върху вътрешния ви живот. Подредете душата си, за да може да продължите напред в целия ви блясък.

Козирог

Това е месец, в който ще се наложи да решите някои много сериозни въпроси. Ако положите дори малко усилие успехът ви е гарантиран. Все пак отделяйте внимание и на детайлите. Това е време, в което дори малките грешки могат да развалят общата картина. В средата на месеца не си отказвайте дейност, която ще спомогне за развитието ви. Помнете, че никога не е късно да започнете да учите.

Водолей

Това е месец, в който ще сте изпълнени с енергия. От вас ще се изисква повишена активност и няма измъкване. Само да поискате и ще може да повдигнете планини. В средата на месеца проверете бюджета си. Направете така, че да намалите разходите. Замислете се кои покупки са ви истински необходими и кои не. Ако действате разумно може да спестите сериозна сума пари, която да вложите в дейности, полезни за вашето развитие. В личен план март е подходящ месец за промени. Вие знаете най-добре къде и как. 

Риби

Това е месец, в който ще усетите повишено внимание към себе си. Това може да ви притесни, но ще трябва да преодолеете това чувство. Предстоят ви изяви, които ще са важни за развитието ви и ще трябва да се "стегнете". Нямате реални причини да се съмнявате в способностите си. Бъдете по-уверени от всякога. Направете първата крачка и ще видите как и Съдбата ще ви помогне, видяла вашата решителност. В личен план ви очакват разбирателство и хармония. Израснали сте във връзката ви и може да се наслаждавате на плодовете й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com