Месечен хороскоп за юли 2017 г.

67124
Месечен хороскоп за юли 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първите дни на юли посветете на приключването на делови въпроси. Много е важно да не оставяте недовършена работа. Ако мислите да скриете нещо, няма да ви се получи. Това е сигурно. От 10 юли натам е просто задължително да започнете воденето на активен социален живот. Едва ли искате да прекарате времето си изключително в дома си. Със сигурност в някои моменти ще ви е трудно да си поемете дъх и почти през цялото време ще сте уморени, но всичко си има цена. В средата на месеца е възможно да се заплетете в няколко любовни истории едновременно. Колко дълго ще можете да заблуждавате тези хора не е възможно да се предскаже. Все пак помнете, че всяка измама, рано или късно ще бъде открита. Алкохолът сега е абсолютно противопоказен, дори бирата. Именно тя може да се окаже доста опасна в най-големите горещини. Наблегнете на вода с лимонов сок или други естествени продукти, които да ви поддържат в тонус.

Телец

Месецът за Телците може да бъде свързан с много красота, особено ако е свързана с ремонтни дейности. Все някое лято се жертва за такива начинания, но мислете за зимните месеци, когато около вас ще е свежо и красиво. Бъдете внимателни при договарянето на цените с майсторите. Ако имате 2-3 верни приятели е възможно сами да си свършите работата. Жените от знака не бива да се претоварват особено в горещините. Не се колебайте да се поглезите малко повече. Сега ви е паднало. На мрънкането на партньора може да отвърнете с много ласки, само избягвайте спора като разрешаването на противоречията между вас. В края на месеца ще получите добра новина, която може да ви помогне да смените попрището си. Все пак не правете компромиси с доверието, ако предложението идва от страна на ваш познат. Помнете, че всеки първо мисли за себе си.

Близнаци

Месецът ще е особено успешен за решаването на семейните въпроси. Сега е времето за вземането на важните решения. Като цяло юли ще бъде относително спокоен и балансиран месеца без никакви извънредни ситуации и форсмажорни обстоятелства. Това е особено добре ако именно сега сте планирали почивката си и най-вече в средата на периода. Използвайте времето, за да се сближите повече с децата си. Ще имате достатъчно време за искрени разговори. Не забравяйте, че някога и вие сте били дете. На любовния фронт може да се появи обожател, който е далеч от вашите представи за идеал. Ако човекът е добър и мил, помислете дали не отдавате прекалено голямо значение на второстепенните неща. Краят на месеца е подходящ за въвеждането на промени във външния вид. Може да действате с размах при смяната на прически, гардероб, аксесоари и други подобни.

Рак

Докато другите почиват вие може да наваксате изгубеното време. Дайте всичко от себе си, за да постигнете независимост. Направете го най-вече заради себе си, нищо че поводът е друг човек. Вие трябва да може да разполагате с времето си, а финансовата ви независимост ще ви помогне в тази насока. Представителите на знака, които са в брак може да преживеят своите моменти на сътресения. Дайте си добре сметка какво точно искате и на какви компромиси сте склонни. Свободните от вас да не бързат с обвързването. Сега е време за проверки и защо не – за забавления. Спазвайте правилата на добрия тон, за да не се чудите защо някой е останал с погрешно впечатление за вас. Най-лесно ще ви бъде ако сте самите себе си. Това няма да ви коства никакви усилия.

Лъв

През този месец ви очаква невероятен късмет. Това, което сте търсили сякаш само ще падне в ръцете ви. Важното е да следвате същия път и в никакъв случай да не се отклонявате от зададената посока, за да не пропуснете собствения си късмет. Съдбата ще ви даде нещо много специално. Не отказвайте на свой близък в желанието му да ви даде някой друг ценен съвет. Думите му може да ви помогнат да преосмислите много неща от живота си до момента. Дори може да стигнете до там, че да не ви се налага да балансирате между някои крайности в живота ви. Сега хармонията ще влезе в живота ви и всичко ще дойде на мястото си. Това важи най-вече за отношенията в семейството, както и в тези с ваши роднини. В работата повечето препятствия ще останат в миналото и така ще бъдете по-уверени. В края на периода може да очаквате повишение.

Дева

Юли 2017 ще бъде един благоприятен и запомнящ се период в живота ви. Най-после ще ви се отдаде възможност да промените коренно живота си, като го насочите към вътрешния си свят. И всичко това заради подкрепата и куража, който ще дойде сякаш изневиделица и ще ви помогне да преодолеете страховете си, несигурността и нерешителността ви. В средата на периода ви очаква важно и приятно събитие, свързано с интимния ви партньор. От своя страна тя или той може да настоява за решителни действия. В работата това, което до скоро ви се е струвало недостижимо и нереално ще бъде толкова близо, че трябва само да протегнете ръка, за да го имате. Ако получите предложение за смяна на работата, не забравяйте, че никой не предлага нещо безплатно и безкористно. Информирайте се за всички подводни камъни и се вслушайте в интуицията си. Това ще ви помогне да отворите очите си и да видите ясно всички възможности и предизвикателства.

Везни

Този месец ще въведе толкова много нови неща в живота ви, че ще ви е трудно да се ориентирате къде започва и свършва деня. Слава Богу имате верен човек до себе си така, че той няма да ви остави да се загубите. Бъдете внимателни в отношенията с ваш възрастен роднина, там може да се пропукат нещата, а вие нямате нужда от това. опитайте се да се направите, че не забелязвате дребните му пропуски. Това се прави само във ваш интерес. В първия спокоен момент направете така, че да изясните ситуацията. На любовния фронт всичко ще е спокойно и дори може да ви доскучае. Не бързайте да правите генерални изводи, това просто означава, че сте постигнали баланс, който мнозина търсят. Ако имате здравословни проблеми е добре изцяло да се доверите на специалистите, които сте избрали. Все пак това е тяхната работа.

Скорпион

Дневен хороскоп за 30 юни

Овен Този петък ви очаква един изключително успешен в парично отношение ден. В първата част на деня въпросите за решаване може да ви с...

Може да се каже, че сега ще плувате в море от любов. Надяваме се да сте добри плувци, защото водите може да са доста дълбоки. Щом сте се гмурнали обаче, нямате право да се отказвате. Или поне не е и в началото. В работата не стойте със скръстени ръце, защото докато останалите почиват и се чудят как да с измъкнат за някоя бира вие може да съберете доста "плодове" от работата си. Ако сте в брак и в последно време отношенията ви са охладнели може да бъдете спокойни, че юли ще ви зарадва със завръщането на хармонията между двама ви. Дори вашите роднини и приятели ще бъдат изумени от метаморфозите, които ще се случат в двойката ви. Някои от представителите на знака ги очаква радостната новина, че ще стават родители.

Стрелец

През този месец ще създавате впечатление на човек, напълно откъснат от реалността. Работата е там, че в един момент ще сте толкова потопени в своите ярки сънища и мечти наяве, че може напълно да се откъснете от външния свят. Съществува риск много от заобикалящите ви неща да започнат да ви изглеждат нереални. Ще ви е трудно да направите разлика между искрено съчувствие от страна на някого и най- обикновеното приятелство. В личен план може да изтълкувате погрешно нечии сигнали. Не си правете прибързани изводи и не действайте така сякаш всичко ви е известно предварително. Всъщност сега до голяма степен нещата ще зависят от останалите. Това не е губеща позиция. През останалото време ще имате цялата свобода на правите своите си неща. Ако ви се завръща в приятелския кръг тогава

Козирог

Сега е моментът да се отървете от всичко ненужно в живота ви. Ще ви е необходимо съвсем малко усилие, за да бъдете по-смели там, където ви държи единствено съжалението. Помнете, че никой не заслужава да живее само заради това чувство. За женените представители на знака - ако преди месец съвместният ви живот е бил същинска идилия, то сега от нея и следа няма да остане. Това не означава непременно криза, а и кризите са просто необходимост от промяна. Оценете усилията на партньора ви да пробие стената на вашата отчужденост. Ако си зададете въпроса честно ще видите, че бихте загубили истински приятел в негово или нейно лице. В служебен план сега не е време за експерименти. Някои може да преживеят трудности, но преди да тръгнете да търсите нова работа, първо добре си починете. Всъщност може да ви направят истинска услуга и да преживеете едно незабравимо лято.

3-те зодии, които нито прощават, нито забравят

Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и предателство. Те не правят услуга на никого като се преструват, че могат да преглъ...

Водолей

Този месец Водолеите трябва да са нащрек. Влезли сте в период на апатия, който вече започва да ви харесва или поне да не ви прави впечатление. Това не е добре за вас, така че взимайте мерки. Още първите дни на юли ще имате вярно рамо, на което да се облегнете и да обсъдите първите стъпки към новия ви по-добър живот. Много е важно да не се отказвате. Съмненията са нещо нормално и само се опитват да ни отклонят. Вашите приятели няма да ви оставят така, но и вие им покажете, че ги цените и имате нужда от тях. В това няма нищо лошо. Нито ви прави по-слаб човек, нито ви излага. Средата на месеца ще ви предложи да се занимаете с нова дейност. Внимавайте да не пропуснете тази възможност. Имате шанса да развиете истински талант у себе си. На любовния фронт нещата ще се развиват бавно, но и няма за къде да бързате. Не унивайте ако претърпите неуспех. Всичко идва с времето си.

Риби

Колкото и да не ви се вярва юли ще бъде вълшебен. Навлезли сте във фаза, от която няма връщане назад. Поддържайте същото темпо. Понякога завистта ни показва, че сме на прав път. Щом се водите от чисти помисли и следвате сърцето си – няма как да сбъркате. Очаква ви ново приятелство. Някои може да се заплетат в интересна любовна авантюра. Не поемайте всичко на своите плещи и не правете повече, крачки от необходимото. Дайте си възможност да се убедите в искреността на другия, но без да вдигате прекалено високо летвата. Ако можете прекарайте по-голямата част от времето в уединение. Това няма да ви накара да се чувствате самотни, напротив ще срещнете много нови черти у себе си. В здравословно отношение може да подобрите тонуса си, като подарите на тялото си повече дни на плодове и зеленчуци. Опитайте и вълшебството на йогата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com