Може да ви изглежда незначително, но ТЕЗИ 6 неща блокират ПАРИТЕ ви

7267
Може да ви изглежда незначително, но ТЕЗИ 6 неща блокират ПАРИТЕ ви
Снимка: iStock

Домът е нашето убежище, ние внасяме от енергията си в него и винаги се стараем атмосферата да е уютна и спокойна. Но чрез някои наши действия или предмети, които поставяме вкъщи, се задейства отрицателната енергия, която влияе на материалното ни състояние. За някои от вас тези неща са незначителни, но това съвсем не е така и ви препоръчваме занапред да не допускате тези грешки, ако искате късметът да се задържи у дома.

Капещи кранове

4 зодии, които няма да имат проблем с парите през 2022 година

През следващата година представителите на четири зодиакални знака ще имат невиждан финансов успех. Те трябва да проявят постоянство и ...

Капещите кранове вкъщи освен че създават досаден шум, са и източник на отрицателна енергия. Те увеличават и разплащателните сметки, а и са символ на изтичащите финанси, които имаме.

Натрупана прах и излишен боклук

Ако в дома ви е много прашно, кошовете са препълнени и не отдавате голямо значение на това, то не очаквайте късметът да се задържи вкъщи. Натрупаните мръсотии вкъщи блокират навлизането на нова, положителна енергия и задържат негативната у дома. Това важи и в материален аспект.

Държите прекалено много празни бутилки и буркани

По същия начин както при прахта и боклуците, празните бутилки и всякакви съдове, които не са нужни за ежедневно ползване, също не дават шас на успеха да прекрачи прага на дома ви. Добре е да ги сортирате по такъв начин, че да останат само най-необходимите и то на място, където няма да ви се пречкат постоянно. В противен случай няма как да очаквате материален просперитет.

Ако често намирате МОНЕТИ на пътя, разберете какво значи това

Всеки от нас някога е намирал монети или банкноти на пътя. Обикновено веднага прибираме паричката в себе си, без да се замисляме дали т...

Прекалено много сувенири 

Най-различни статуетки, магнити по хладилника, сувенири и др. също създават едно усещане за претрупаност, което понякога дори има потискащо действие. Те не доставят никаква положителна емоция, а дори напротив, а на всичко отгоре пък и не позволяват на успеха да се настани в дома ви.

Стари вещи

По същия начин, ако не можете да се отделите от старите си вещи и сте се превърнали дори във вехтомани, то не очаквайте дома ви да е изпълнен с приятна атмосфера. Въздухът е запълнен с отминали спомени и емоции, като негативните взимат превес. Запазете само наистина важните вещи за вас, направете място за нови спомени и позволете на положителната енергия да ви сполети.

Мръсни прозорци

Как да привлечем парите и късмета в годината на Тигъра

Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Синия воден Тигър. Важно е още в новогодишната нощ да го привлечете на своя страна и п...

Може би ви се струва странно, но мръсните прозорци също имат влияние върху енергията в дома. Те дори привличат бедността. А докато светлите и чисти прозорци, които позволяват на слънчевите лъчи да навлязат в дома ни, ни донасят просперитет и успех във всяко начинание. Поддържайте всички прозорци и огледала в дома си чисти, за да не позволявате на парите ви да ви напускат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com