Момче се обяви за принц от друга планета и избяга от къщи

10140
Момче се обяви за принц от друга планета и избяга от къщи

Тринадесетгодишно момче от гр. Чанша, провинция Хунан, избягало от дома си, оставяйки на родителите си прощално писмо, в което наричало себе си 139-годишен принц от друга планета, разказва CCTV News.

Миналата неделя Лей Чжихун написал на родителите си писмо, в което се провъзгласил за принц на Звездата и Нощта от планетата Бисуому, разположена на 600 млрд. светлинни години от Земята.

Светещо НЛО озадачи експертите (ВИДЕО)

Семейство наблюдавало доста рядко явление – неидентифициран летящ обект, който увеличавал размери и летял над дома им в Дарвин, А...

Той заявил, че истинският син на семейството загинал в детската градина и той решил да приеме облика на починалото дете, след като космическият му кораб извършил принудително кацане на Земята.

По-нататък Чжихун пише, че е дошло време да се върне на родната си планета, тъй като нещо лошо се случило в неговото кралско семейство, и поданиците му очакват той да се върне и да ги освободи.

"Аз не съм дете и ме се струва, че вие, земляните, сте прекалено многословни. Но все пак благодаря за вашата работа, майко и татко. Пристигнах на Земята, без да си имам представа как изглеждат храната и дрехите."

Както се полага в прощалните писма, в заключение Чжихун призовал родителите си да не го търсят и да не разказват за истинския му произход. Освен това накрая той оставил редица неразбираеми знаци.

Руската полиция разследва "падане на НЛО" над Петербург

Руските полицаи се опитвали да изяснят обстоятелствата около тайнствен сблъсък между два неидентифицирани обекта в небето над Санкт Пет...

След като завършил писмото, той излязъл от къщи с черна раница и сума от около 100 юана ($16) в джоба.

Родителите незабавно съобщили в полицията, която тутакси започнала да търси момчето. Родителите недоумяват защо детето им е постъпило така, но смятат, че причината е, че му забранили да играе на своя iPad и му го взели.

Според майката причината може да е свързана с научнофантастичния роман, който наскоро купили на тийнейджъра. Яркото прощално писмо на Чжихун бързо се разпространило в мрежата, като предизвикало възторг сред китайските потребители. Някои дори започнали да се наричат жители на планетата Бисуому.

Професор от БАН: Имало е скорошен случай на НЛО в България

Преди месец и половина над квартал „Кремиковци” е видяно НЛО от свидетел. Това съобщи проф. Лъчезар Филипов от БАН, един от...

Всички, естествено, се надяват момчето скоро да се върне у дома, но не става ясно дали детето вече е открито.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com