Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъже, много внимавайте с жените от тези зодии

19 май 2021, 10:30 часа

Астролозите смятат, че характерът на жената до голяма степен зависи от зодията ѝ. Сред всички знаци на зодиака се открояват няколко, които са особено опасни за мъжете.

Дева

Девите се отличават с висока степен на инат. Те са строги и невероятно последователни в действията си. Спорът с тях е доста неизгоден. В отношенията с мъжете нежният пол се държи по-скоро като взискателна учителка. В нейните очи ясно може да се види приближаването на гръмотевична буря. Мъжът е трудно да се чувства като глава на семейството до такава дама, той прилича повече на виновен ученик.

Мъжете бързо и сляпо се влюбват в Девите и се опитват да им угаждат във всичко. Частично прозрение идва само когато Девата окончателно поеме ръководството на двойката.

Лъв

Този хищник по природа изисква лидерство във взаимоотношенията. Тя може лесно и естествено да свали короната от всеки мъж и да заеме импровизирания му трон. Удивително е, че човек може дори да не забележи рязката промяна на ролите. Той ще бъде очарован от красивата и енергична Лъвица и в началото дори ще се радва да бъде под властта на чаровната дама. По-късно, когато той поиска да си възвърне позицията, ще е твърде късно да промени нещо.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес