Мъжете от тези три зодии са истински кошмар за жените

9279
Мъжете от тези три зодии са истински кошмар за жените
Снимка: Pexels

Те, по принцип, са очарователни, но в началото, ако започнат да се съмняват в избора си, могат да се превърнат в истински чудовища ...

Животът не се раздели на черно и бяло, но мъжете от някои знаци на зодиака, особено ако не са сигурни в чувствата си, могат да изтощят цялата ви душа. Те ще се мъчат да се домогнат до вас с всички сили и възможности, но на определен етап от връзката могат да се превърнат в истински чудовища.

5 от най-неподходящите подаръци за ОСМИ МАРТ

Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек стрес, относно подарък и в опит да не се клишират с букет орхидеи, и...

Рак

Раците, по правило, са твърде емоционални. Те често просто не знаят какво да правят със себе си и емоциите си, от които имат в огромни количества, че им е невъзможно да се справят с тях.

Ако този човек ви обича, той ще ви обича цял живот. Но ако по някаква причина той се чуди дали иска да бъде с вас, дали сте достатъчно добра за него, по-добре бягайте. Защото това емоционално мъчение може да продължи много дълго, докато не ви изтощи емоционално до основи.

Козирог

Козирозите се опитват да държат всичко под контрол и когато нещо се обърка и не се случи както са го планирали, или, не дай Боже, решите да ги зарежете, те започват да вдигат много шум и да създават проблеми.

5 от най-неподходящите подаръци за ОСМИ МАРТ

Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек стрес, относно подарък и в опит да не се клишират с букет орхидеи, и...

С Козирог е много трудно да се справите, особено ако не сте съгласни с визията му за връзката. Той няма да се промени и ако не можете да го приемете, тихо, но уверено напуснете този кораб.

Телец

Още един приятел с рога, който може да ви скъса нервите. Телецът може да бъде доста категоричен и взискателен и подобно на Козирозите, той не може да приеме различна от неговата гледна точка.

За тях е по-лесно да обиждат, отколкото да правят комплименти. И когато са в шок, и е много по-разумно да се спасяваш с бяг, те не успяват да овладеят гнева си. Следователно, ако се съмнявате, по-добре е да оставите Телеца да се блъска със собственото си отражение в огледалото и да тръгнете по другия път.

Разбира се, от всяко правило има изключения, но това е традиционната реакция на трите зодии в подобна ситуация. Не рискувайте да си съсипете живота, ако чувствата не са истински.

Как отмъщаваш според зодията

Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по различен начин на ударите срещу себе си. Една запазват самооблада...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com