На кои зодии не може да се вярва?

10140
На кои зодии не може да се вярва?
Снимка: iStock

Умението да пазиш чуждите тайни зависи до някъдя и от хороскопа. Сред зодиите от зодиака има и такива, на които им е особено трудно да си държат устата затворена.

Какви са признаците в разговор и с кого си струва да си държите устата затворена - предлагаме ви да узнаете сега.

На кои зодии не може да се доверяват тайни?

Овен

Импулсивният и открит Овен не винаги разбира емоционалните нужди и уязвимостта на другите хора. Честно казано, не му пука. Самият той рядко има тайни и му е трудно да разбере защо другите толкова се страхуват да извадят личните проблеми наяве.

Представителят на тази зодия може да сподели вашите тайни и да мисли, че ви прави услуга. Овенът също може да разкрие чужда тайна от отмъщение, например, за да се подиграе на враг или нарушител.

На кои зодии не можете да имате доверие с тайните си?

Дева

Що се отнася до личните слабости, Девата трябва да е по-внимателна. За да не минат тайните ви през Девата някъде другаде, трябва да изградите силна връзка с представител на зодията. Важното тук е доверие и уважение. Достойната и честна Дева никога няма да ви предаде.

Капризните представители на знака с поредния пристъп на перфекционизъм и дори в лошо настроение са склонни да критикуват остро околните.

В този случай Девата може не само да разкаже нечии лични тайни, но и да осъди човек за неговите слабости. Тя умело може да му закачи етикети или дори да започне да създава дезинформация. Така че по-добре е да не я ядосвате.

Стрелец

Стрелецът не разкрива чуждите тайни. Той ги издава. Представителите на зодията обичат да споделят емоции и информация и ако нещо ги е развълнувало толкова много, че са го разнесли в масите, те вече не го мислят за тайна.

Стрелецът е много честен и директен, той е склонен да изрече всичко, което му е на ума, дори ако това е поверителна информация, която е обещал да пази в тайна.

Стрелците също са склонни да раздуват фактите. Така, ако в интересна информация липсва сензация, те ще я добавят. Дори и да е различна история. Може би така се раждат легендите. Стрелците разкриват тайните на други хора случайно.

Кои са най-доверчивите зодии?

Везни

По право Везните обичат да клюкарстват. Това е така, защото във всеки социален кръг те искат да бъдат център. Те могат да обсъдят с вас поведението на вашия общ приятел, отбелязвайки не най-добрите му качества. След това Везната може да разкаже на този приятел за някои от вашите недостатъци.

Всичко това Везните правят деликатно, внимателно, с много резерви – където ги скарат, там ги похвалят. Везните не са склонни да лъжат и да разкрасяват истината, страхуват се да критикуват и осъждат. Те не могат да споделят информация. И през повечето време им се разминава.

Близнаци

 Представителят на тази зодия оперират в съзнанието си с колосални потоци от информация и нечия "шокираща тайна" далеч не е единична. Всички обичат да общуват с Близнаци - те говорят добре, слушат добре, с една дума, правят всичко така, че всички да се чувстват удобно с тях и след няколко минути разговорът се забравя.

Да, обаче Близнаците правят това с много хора и не им е лесно да бъдат специални. Общувайки с всички, както и с приятели, представителите на знака могат да кажат „от приятелство“, какво си струва да запазят за себе си. Включително нечия чужда тайна.

Не трябва да им се сърдите за това. Близнаците дори няма да разберат, че са разкрили нечия тайна. Спомнете си, че само позицията на Слънцето в знак характеризира човека малко. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...