На тези жени не им е писано да се омъжат

1286
На тези жени не им е писано да се омъжат
Снимка: iStock

Според психолозите има характерни черти, които предварително показват неуспехи в личния живот. Психолози, занимаващи се с изследвания в областта на семейните отношения, са идентифицирали пет основни признака, които показват проблеми в личния живот на жената. Според експерти притежателките на тези "нюанси" рискуват никога да не се оженят и да останат "стари моми".

Добрата позиция и високата заплата на една успешна жена могат да изплашат потенциалния жених. Жените с кариера са склонни да бъдат доста твърди, самоуверени и прекалено активни. Именно тези моменти карат мъжете да насочват вниманието си към други кандидатки.

Мъжете си падат по властни жени

Особено самоуверените жени имат навика да заявяват, че могат да направят чудеса в леглото и да подлудят всяко гадже. Практиката показва, че става дума за страхотно сексуално преживяване, което действа на много мъже отрезвяващо като студен душ. Според психолозите някои младоженци започват да се съмняват в собствените си креватни умения.

Жените, които отделят твърде много време на външния си вид, веднага предизвикват известен страх у мъжете. Когато потенциалната любима не излиза от козметични салони, стилисти, мъжете се страхуват да се докоснат до такива красавици. Те не могат да се чувстват спокойни и естествени от страх да не счупят нещо под прикритието на представител на по-слабия пол.

Най-властните жени са от тези 4 зодии

Взискателните жени рядко разбират, че критиката има разрушителен ефект върху връзките. Ако потенциалната избраница смята себе си за перфектна, тогава джентълменът трябва да отговаря на тези критерии. На практика такова отношение на жената към избраника бързо ще обезсили всички чувства, дори ако мъжът отговаря на определените параметри.

Когато потенциална булка посещава всякакви курсове, обича скално катерене и туризъм, танцува салса и  рядко е у дома, тогава това, според психолозите, показва нейната неспособност да изгради семейство. Всеки мъж очаква, че любимата му жена ще бъде там, а не на поредната нощувка на палатки или рафтинг с други хора. Не забравяйте, че семейството не е непрекъснато чакане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com