Най-добрата идея за среща според зодията

4140
Най-добрата идея за среща според зодията
Снимка: iStock

Нека си признаем, срещите могат да бъдат неудобни, предизвикателни и направо неловки в много ситуации. За щастие изборът на място за първа среща не трябва да е труден. Познаването на вашата собствена зодия или тази на вашата среща може да ви помогне да изберете идеалната среща, която със сигурност ще ви хареса и е вероятно да доведе до следваща.

Овен

Идеалната среща за Овен е свързана с физическа активност. Обичате да парадирате с игривата си страна и сте най-спокойни, докато се занимавате с физическа активност, която събужда състезателния ви дух. Помислете дали да не прекарате следобеда с партньора си в местната зала за скално катерене. Посещението на спортно събитие също е фантастична идея, ако не искате да сте активни.

Разберете кой е най-щастливият месец за вашата зодия през тази година

Телец

Оценявате най-добрите неща в живота. Обичате да вървите бавно и да цените всяка минута. Вашата перфектна първа среща ви дава възможност да се отпуснете, да си починете и да опознаете своя спътник. Тъй като сте в знака, управляван от Венера, планетата на любовта идеалната ви първа среща включва храна и напитки, дегустация на вино в близкия ресторант или винарна със сигурност ще ви заслепи.

Близнаци

Вие сте фантастичен и безгрижен партньор. Тъй като сте управлявани от Меркурий, имате страст към социалните мрежи, технологиите, местния туризъм и автомобилите. Изглежда естествено, управлявани от Меркурий, вие високо цените връзките, които служат като основа за вашите взаимоотношения. Обичате да се забавлявате и да участвате в групови мероприятия, които включват вашите приятели. Не на последно място, социалната пеперуда на зодиака харесва очарователни и иновативни предложения за срещи, които ще заслепят вашите последователи в социалните мрежи.

Рак

Един Рак може да иска да заведе своята любима у дома, за да се срещне с членове на семейството, тъй като е много емоционален и ориентиран към семейството. Подобно на Телците, Раците са щастливи да приготвят вечеря заедно, но те също са и безнадеждни романтици. Поради това нетрадиционните първи срещи, като концерт, който предизвиква или ходене на стендъп комеди, може да помогнат за започване на връзка.

Лъв

Срещите с вас никога не са скучни. Тъй като вашето топло и магнетично поведение естествено привлича хората, вие сте свикнали да бъдете център на внимание. Имате нужда от обстановка на живо, където можете да се освободите и да си прекарате чудесно. Изпълнението на музика на живо е идеалната обстановка за демонстриране на вашата забавна страна.

Това са най-милите и грижовни зодии

Дева

Девите са известни като най-придирчивия знак в зодиака. За щастие, вие се занимавате със здравословни дейности, които са значими и приятни, така че не всичко е загубено. Въпреки големите ви стремежи, трябва да се стремите да поддържате нещата прости. Меркурий, често известен като вашата управляваща планета, е свързан с пътуване и комуникация. Предпочитаните от вас срещи обикновено включват излизане сред природата или участие в някакъв вид дейност с превозно средство. Всичко, което ви позволява да разговаряте и да вникнете в мислите на другия, е добро.

Везни

Тъй като въздушният знак се контролира от Венера, те са от „старата школа“, когато става въпрос за любовта, ценят партньорствата и тайно (или не) имат романтични стремежи. Ако искате да плените сърцето на Везни, изведете ги на вечеря на свещи, гледайте залеза с тях на живописна гледка или на плажа или организирайте пикник с вино в парка. Тъй като Везните ценят и красотата, ходенето на модно ревю или получаването на личен стайлинг или преобразяване заедно може да помогне за изграждането на връзка.

Скорпион

Вашата приключенска природа е балансирана от известна степен на сдържаност, докато не опознаете някого. Имате флиртуваща страна, скрита под вашето хладно и обрано поведение. И като фен на енигматичното, вие се наслаждавате на намирането на свеж бар, група или дестинация. Най-добрите първи срещи включват караоке вечери в местни барове за или места за алтернативна музика. Със сигурност ще ускорите пулса си и ще покажете истинската си същност.

Стрелец

Вие непрекъснато се движите в търсене на по-добри възможности. Постепенно започвате да желаете спътник, който може да бъде ваш партньор. С Юпитер като управляваща планета вие се нуждаете от много гъвкавост, приключения и място за развитие на вашите взаимоотношения.

Козирог

Може да е предизвикателство да излезете на среща, когато сте най-малко емоционално отворената зодия. Но когато свалите бариерите си и се освободите от задръжките си, хората ще видят колко сте готини всъщност. Предпочитате обстановка за първа среща, която ви позволява да сте сами и да се опознаете.

Водолей

Водолеите нямат нищо против да се отклонят от нормата, тъй като Уран, планетата на катаклизмите и бурите ги управлява. Тъй като те често са странни, необичайни и се интересуват от наука, предложенията за първа среща включват посещение в научен музей или посещение на близкия планетариум. Поради склонността на въздушния знак към алтруизъм, те биха могли да оценят доброволчеството в кухня за социално слаби хора или да участват в почистване на плажа.

Риби

Като романтична зодия вие често имате романтична гледна точка към света и вашите междуличностни взаимодействия. Вашата мечтана среща е място, където можете да почувствате и видите енергията на другите хора, като театър или художествено изпълнение. Близостта на развлеченията на живо ще ви насърчи да се отворите и да установите по-силна връзка с партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно