Най-добрите любовници според зодиакалния знак: Как печелят жените и какво обичат?

2629
Най-добрите любовници според зодиакалния знак: Как печелят жените и какво обичат?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Зодията в повечето случаи играе ключова роля в оформянето на характера на нейните представители, а в същото време и сексуалния им темперамент и предпочитания в леглото. Има полезни астрологични съвети, за да сте наясно какво да очаквате от един мъж, когато става въпрос за интимност.

Овен

Мъжете Овен обичат да се хвалят - те определено ще ви кажат за високото ниво на сексуални умения почти в първите пет минути от срещата. Но като правило подобни хвалби имат основателна причина.

Телец

Телците възприемат секса като естествена нужда на тялото - и не са готови да го чакат доста дълго. В същото време те предпочитат да завладеят жена на етапи. Все пак, Телецът е любезен към жената и изпитва искрена обич към партньора.

Близнаци

Близнаците, като правило, пленяват с разговор - те са страстни към събеседника и се стремят да говорят с него на всяка тема. Но в леглото тези мъже обикновено заемат позицията на зрител.

4 страстни зодии, които обичат да експериментират в леглото

Рак

Най-чувствените любовници обикновено са Раците. Те поставят своята жена на преден план, като се стараят тя да получи максимално удоволствие по време на секс.

Лъв

Най-големите егоисти най-често се оказват Лъвовете. Те са очаровани не от жена, а от начина, по който изглежда до тях. Бъдете готови за интимност с елементи на робство и евентуално принуда.

Дева

Девите се грижат за една жена, както се грижат за себе си. Те са искрено убедени, че перфектният им външен вид и безупречните маниери са нещо, без което нито една дама няма да им обърне внимание. В леглото тези мъже обикновено са доста закостенели.

Везни

Мъжете Везни заслужават да бъдат наречени основните борци за равенство - поне в романтичната и сексуалната сфера. В секса Везните също се придържат към принципа на равенството - за тях е фундаментално важно жената да е толкова добра, колкото и те.

4-те най-страстни зодии, които са винаги готови за любов

Скорпиони

Ако не сте готови за редовни секс маратони, стойте далеч от Скорпионите. Тези мъже се отличават със страст и са направо ненаситни. Те се радват на интимност под всякаква форма.

Стрелец

Основната еротична мечта на мъжете Стрелци е всяка любовница да остане най-добрият партньор в живота им. необходимо е да се знае, че те възприемат сериозната връзка като посегателство върху личната свобода.

Козирог

Козирозите може да се считат за скромни, но в действителност това далеч не е така. Мъжете от тази зодия имат огромни сексуални нужди и невероятна жажда за експерименти.

Тези зодии ще ви изненадат със своята СТРАСТ

Водолей

Водолеите са големи мечтатели. Дори и ако са във връзка и се увлекат от друга дама, нещата няма да надхвърлят лиричните фантазии. Но на техния спътник те с удоволствие изпробват всички идеи, които им хрумнат - най-вече и доста романтични.

Риби

Рибите са най-двусмислените в интимен въпрос. Те нямат характерен знак за предпочитание, но всеки от мъжете Риби е способен да изненада дама с екстравагантни пристрастия. Или ще установите, че вашият любовник е пламенен привърженик на класиката и дори нова поза ще бъде възприета с враждебност от него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...