Най-добрите партньори за жената Стрелец

29333
Най-добрите партньори за жената Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Жените, родени под знака Стрелец, търсят този партньор, който да бъде в унисон със шеговития им поглед към живота. До нея няма място за хора, които са лоши, агресивни и непрекъснато оплакващи се. Ето защо, тази дама може да бъде съблазнена от мъж, който е винаги позитивен, усмихнат и с чувство за хумор.

Друго важно нещо, което трябва да се знае за жената Стрелец е, че тя страшно много държи на честността. Човекът до нея трябва да бъде открит, честен, без излишни преструвки и недомлъвки. В противен случай няма да може да я задържи до себе си. 

За нея флиртът е онова нещо, което ще държи вниманието и винаги нащрек. А интимността и страстта са подправките за една връзка. Тя не харесва силно emoziонални мъже, защото Стрелците нямат навика да се съсредоточават особено много върху своите и emoziите на партньора си. Това в никакъв случай не означава обаче, че не могат да го правят. 

Не на последно място тази жена държи на добрия външен вид. Така че той, ще трябва винаги да бъде с добър външен вид и подходящо облечен според повода и мястото.

Подходящи партньори за нея са - в младежките години Лъв, а в заряла възраст Везни и Близнаци. Но измежду тези зодии, една от тях е абсолютния фаворит, идеалният партньор, рицарят на бял кон. Това е мъжа от зодия Близнаци!

Любовна съвместимост на жена Стрелец и мъж Близнаци

Когато тези две души се съберат в една любовна връзка, тя наистина може да бъде грандиозна! Те са изключително съвместими, трудностите които ще срещнат по време на съвместния им живот ще бъдат преодолени с лекота. Мъжа Близнаци може да осигури на винаги приключенски настроената жена Стрелец онази независимост, от която тя има нужда, когато е в сериозна връзка, защото и той самият споделя същата нужда. Докато Стрелеца се нуждае от своята физическа независимост, мъжа Близнаци има нужда от психическата свобода. И двамата обичат новите преживявания, новите запознанства, новите усещания и със сигурност заедно ще сътворят чудновати приключения. И двете страни обичат бързо да преминават от едно нещо към друго, да абсорбират толкова опит и нови знания, колкото е възможно.

Най-добрите партньори за жената Скорпион

Жената Скорпион е властна и силна и търси да има до себе си партньор с подобен темперамент. Тази жена спокойно може да я наречете - фат...

Тя и той могат да бъдат и големи приятели, освен любовници и съпрузи. Притежават много дълбоко разбиране един за друг, възгледите им към живота са почти еднакви, основани предимно на освежаващ ентусиазъм и оптимизъм. Тя понякога може да бъде прекалено пряма, казвайки предварително необмислени неща, но дори и да го нарани, той е с достатъчно дебели нерви и бързо ще и прости. И двамата чувстват нуждата, че тяхната прекрасна връзка трябва да продължи напред.

Стрелецът е управляван от Юпитер /Късмет/, а Близнаците от Меркурий /Комуникация/. Меркурий осигурява на Близнаците тяхното бъбриво и интелектуално поведение. От другата страна силата на Юпитер са философията и късмета и точно те дават на Стрелеца постоянното търсене на истина и знания. Ето го голямото съвпадение - той измисля някоя нова идея и тя веднага се хвърля напред с главата, готова да задмине границите на възможностите си.

Мъжа Близнак е Въздушен знак, докато жената Стрелец е Огнен знак. Това говори за една много активна връзка. Страстта между двамата е необуздана и винаги има какво ново и интересно нещо да се случи. 

Понеже и двамата са изключително подвижни и активни, тези две неща отговарят на най-точно на въпроса, от къде идва тяхната изключителна съвместимост. И двамата са гъвкави до краен предел и са способни отлично да се адаптират към новото и промените. А когато дойде време за създаване на семейство - и двамата добре си знаят местата.

И все пак, кой е най-добрият аспект в едни отношения между жената Стрелец и мъжа Близнаци? Със сигурност това е общия им интерес към новото, събирането на знания, използване и превръщане в действия на интелекта им. Подобните им личности и общите интереси ги правят перфектно съвместима двойка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...