Най-големите грешки на първа среща според зодията

9760
Най-големите грешки на първа среща според зодията
Снимка: Pexels

Силното желание да си намерим партньор може както да ни амбицира, така и да ни накара да бъдем по-свити и неуверени. Тогава просто имаме нужда да се видим отстрани и да повярваме в себе си.

Ето кои са най-големите грешки на първа среща според зодията:

Овен

Въпреки че си огнен знак, имаш склонност да превръщаш срещите си за минути от горещо в ледено преживяване. Както си предразположил събеседника, изведнъж започваш да се държиш дистанцирано. Това е доста объркващо.

Телец

При Телеца границата между учтивост и ухажване често се размива. Събеседникът ти си мисли, че имаш интерес към всички останали, но не и към него. Затова е добре да се концентрираш повече върху човека, с когото имаш среща.

Близнаци

Близнаците обичат вниманието и затова често са залепени за телефона, омайвайки обожателките си. Това може да е доста потискащо при среща на живо. Остави телефона поне за малко и спести няколко интересни истории и за дамата си.

Рак

Чувствителният Рак обича да се крие в черупката си, особено когато става дума за емоции. Затова, когато не си в настроение, си склонен да отмениш срещата си. Хората обаче разбират действията ти като липса на интерес.

Лъв

Ретрограден Меркурий от 29 май до 22 юни, 2021 година – какво да очакваме?

Ретроградният Меркурий идва отново от края на май почти до края на юни. Какво означава това за всяка зодия? Нека видим:  Овен&nbs...

Тази зодия често опитва да надскочи събеседника си. Той може да е преживял вълнуващи приключения, но тези на Лъва винаги са още по-вълнуващи. Така романтичната ти среща се превръща по-скоро в състезание.

Дева

Девата обича да впечатлява със знания. Но когато си на романтична среща и цитираш Шекспир, това по-скоро може да се възприеме като фукане и вманиачаване. Концентрирай се върху събеседника и общите ви интереси.

Везни

Проблемът на Везните при романтичните срещи е, че винаги имат план „Б“. Това се усеща от околните и на среща може да изглеждаш не достатъчно заинтересован. Подхождай с повече оптимизъм към новите хора в живота си.

Топ 3: Най-сантименталните зодии

Изявената чувствителност и емоционалност често се заклеймяват като недостатък и проява на слабост. Но тези, които по-дълбоко изучават с...

Скорпион

Зодия Скорпион е леко обсебена от бившите си, дори когато твърди, че напълно ги е преживяла. Затова често говориш за миналото си. Така винаги ще изглежда, че не си готов за нищо ново.

Стрелец

Стрелецът не може да се посвети само на един човек. Особено в началото на връзката. Затова често изобщо не стигаш до уговорки за среща. За теб това е твърде ангажиращо.

Козирог

Как всяка зодия управлява парите си?

Пестелив ли сте или не мислите за утре и харчите всичко, със скоростта на торнадо? Обичате ли да инвестирате в нови начинания или да дъ...

Зодия Козирог е известна с прекалено високите си изисквания към хората. Затова събеседникът ти може да се почувства под обстрел или още по-лошо - като на интервю за работа. Не се вторачвай в принципите си. Концентрирай се върху това как се чувстваш с този човек тук и сега.

Водолей

Водолеят не дава лесно втори шанс. На срещи си особено критичен. Ако чуеш нещо, което не ти е по вкуса, можеш да се държиш много студено. Не се вглеждай в малките грешки, за да можеш да видиш цялостната картина.

Риби

Внимание, Рибите са обсебени от фейсбук профила на потенциалния си партньор. Преди срещата ще прочетеш всички резултати, които излизат под името му в интернет. С тези методи трудно ще опознаеш събеседника си в реалния живот, защото вече си предубеден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com