Най-лесния начин да си избереш часовник

8420
Най-лесния начин да си избереш часовник

Изискванията на новото време пораждат необходимост от развитие на услугите в посока към бързо и качествено обслужване на потребителя. В сферата на пазаруването, покупките онлайн предоставят няколко предимства в тази насока. Като един от най-големите онлайн магазини за продажба на маркови часовници МегаМол Chasovnici-bg.com предлага всички тези важни аспекти като: огромен асортимент от оригинални продукти, удобство при разглеждане и поръчка на продукти, бърза и коректна доставка, сигурност на предоставяните от клиента данни, компетентно консултиране и обслужване, коректно гаранционно обслужване.

Огромен асортимент от оригинални продукти

Виртуалното пространство интернет има безгранична всеобхватност. Ето защо в един онлайн магазин на разположение на потребителя са огромен брой продукти, асортимент, който не може да се открие в нито един реален магазин, колкото и голям да е той. Освен това за разглеждането и закупуването им не се изисква нищо повече от компютър или смарт устойство. Проблеми като физическо обикаляне на безброй магазини, търсене на място за паркиране и т.н. са елиминирани. МегаМол за часовници, както подсказва и името на сайта ни, е своеобразен виртуален Мол с предлагане от над 15 000 мъжки и дамски часовника от над 70 японски и швейцарски марки с доказан произход и гаранция. Нашата фирма „Мегамол за часовници” ЕООД е оторизиран дистрибутор на всички брандове часовници, предлагани в сайта Chasovnici-bg.com, предоставени с изключителното съгласие за продажба по интернет от официалните представители и вносители за България. Разнообразието от часовници е изразено в редица отношения: по пол – мъжки и дамски; по страна на произход: швейцарски, японски, австрийски, италиански, френски, руски и много други производители; по насоченост на производителя: световни дизайнерски марки или изцяло часовникарски марки; по стил: елегантни, спортни, спортно-елегантни, с големи, средни или малки размери; по цвят: черни, бели, червени, розови, бежови, розово злато, жълто злато и много други; по характеристика на часовниците: водоустойчиви, удароустойчиви, ежедневни, с различни функции, кварцови, механични, соларни, кинетични и др.; по цена: по-евтини или скъпи. Предлаганите от нас мъжки и дамски часовници са с ценови диапазон от 40 до приблизително 5000 лева, като доставката е безплатна за клиента, без значение стойността на часовника.

Удобство при разглеждане и поръчка на продукти

Всяка марка е представена с оригинално изписаното си име и лого. Когато потребителят избере съответния бранд, е представена и кратка информация за марката, както и ясно разделение на продуктите с подкатегории Мъжки часовници, Дамски часовници и др., ако има. Всеки модел има подробно описание на характеристиките и гаранционния период, както и снимки към продукта. Поръчката на часовник е улеснена и не изисква регистрация, а единствено попълване на бланката за поръчка, която се появява след натискане на бутона „Поръчай” под всеки продукт. Възможна е и директна поръчка по телефона. След успешно направена поръчка, потвърдителен текст се изписва на екрана, последван и от потвърдително телефонно обаждане в кратък срок.

Бърза и коректна доставка

Всеки закупен часовник е комплектован в оригиналната си фабрична кутия на съответната марка с придружаваща попълнена и подпечатана гаранционна карта. Доставката на поръчан часовник е безплатна за клиента и се осъществява в рамките до два работни дни. Тъй като недостатък на покупката от разстояние е невъзможността за реална представа при самата поръчка, това се компенсира със задължителен предварителен преглед на часовника при доставката. Този преглед се извършва преди заплащане на сумата, която се заплаща след оглед на часовника от клиента или не се заплаща при отказ на часовника след преглед. Освен отказ на продукт при доставката, потребителят има право на отказ и в рамките на 14 работни дни от получаването на продукта, като в този случай е необходимо часовникът да не бъде употребяван, да не бъде носен, да не са нарушени неговия търговски вид, опаковки, гаранции и пр.

Сигурност на предоставяните от клиента данни

Мегамол Chasovnici-bg.com е регистриран в Комисия за защита на личните данни под Идентификационен номер 421319. Това гарантира, че всички предоставяни от клиента данни при поръчката на часовник, ще се използват единствено за целта на поръчката и доставката.

Компетентно консултиране и обслужване

В обслужването ние влагаме нашия 12-годишен опит в часовникарския бранш. Екипът се състои от изключително компетентни и позитивни млади хора, които се стараят при възникнали въпроси по най-добрия начин да отговорят, предложат или да ориентират клиента относно часовниците, предлагани в асортимента на сайта.

Коректно гаранционно обслужване

Всеки закупен часовник се придружава от съответната попълнена гаранционна карта за съответния период на всяка марка (обикновено 2 години). При възникнали гаранционни проблеми, гаранционният сервиз се извършва безплатно. Разходите по доставките за изпращане на часовника от клиента в гаранционния сервиз и обратно са за наша сметка по време на гаранционния период.

Ако преди години пазаруване по интернет е пораждало страх и несигурност у потребителите, то днес е все по-често предпочитано заради изброените преимущества. За да си гарантирате една добра покупка на оригинален дамски или мъжки часовник, е необходимо просто да посетите Chasovnici-bg.com през своя компютър, таблет или смарт телефон в удобно за вас време и място.

От няколко години сайтът ни поддържа и секцията „Интересно” в която публикуваме полезна и интересна информация от часовникарските среди за новостите в бранша, най-новите и иновативни часовници, представяни на Световното изложение BaselWorld, както и техническа информация за почитателите на по-сложните механизми и сложни часовници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ядат ли се листата на червеното цвекло?
Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Както е добре известно, желязото е основен минерал за здравето на човешкия организъм. Неговата основна функция е да пренася кислород чрез...