Най-лошите филми за 2015 г.

14364
Най-лошите филми за 2015 г.

Всяка година има своите най-добри и най-лоши моменти, случки, че и филми, с които да я запомним. И тази година киносалоните бяха пълни, а от филмите имаше както такива, които никога няма да забравим и такива, на които дори не помним и имената.

1. 50 Shades Of Grey (50 нюанса сиво)

Един от най-обсъжданите филми през изминалата година стана посвое му сензация. Беше съвсем ясно, че след огромния успех на книгите, идва ред и на филмите. Милиони жени по света очакваха с нетърпение да видят своя Грей на голям екран и да преживеят (безумната за повечето от нас) история на голям екран. Не смятаме да обсъждаме филма изобщо, защото всеки гледал го, знае какъв абсурд е той.



2. Mortdecai (Мордекай)

Първото ни голямо разочарование от Джони Деп. Филмът не само получи нищожен рейтинг за хумора си, едва 12% според Rotten Tomatoes, а и приходите му бяха наполовина на общия бюджет, едва 30 млн. долара. "Едва ли може филм с Джони Деп да бъде по-слаб от този, надяваме се за последен път да го виждаме в толкова скучен сценарии".



3. Jupiter Ascending (Пътят на Юпитер)

Любителите на научна фантастика сигурно са очаквали филма с нетърпение, но за съжаление той разочарова повечето от нас. Огромен бюджет, големи амбиции, страхотна реклама, обещаващ трейлър... и накрая нищо! Дори Чанинг Тейтъм и Мила Кунис не успяха да направят филма дори близо до добър. Замисълът и изпълнението са най-големият му провал, а това си е кажи-речи всичко. Филмът успя да достигне 25% рейтинг, което го нарежда сред останалите в дъното на класациите за 2015 г.



4. Pixels (Пиксели)

Най-приятните филмови изненади за 2015 г.

Хубавите филми и историите, които ни вълнуват, често се появяват изненадващо на големия екран и опровергават ниските ни очаквания, дава...

Адам Сандлър за пореден път ни доказа, че никога няма да се нареди сред големите сериозни имена на филмовата индустрия. Рейтингът на филма едва прехвърли критичните 17%, което се брои за чист провал. Продукцията се провали в основната си мисия - да забавлява зрителите и да ги докара до сладката носталгия, която всички прихващаме от време-на време.

5. Fantastic Four (Фантастичната четворка)

Голям шум се вдигна преди премиерата и филмът даде заявка да бъде една от най-големите и стойностни продукции за изминалата година. Случаят обаче не беше такъв, дори не се доближаваше до очакванията. "Фантастичната четворка" дори не успя да прехвърли заветните 10% рейтинг и замръзна на едва 9. Коментарите и ревютата бяха истински срам за създателите, а филмът категорично няма да бъде нареден сред знаменитите заглавия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com