Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food

6664
Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food
Снимка: Mood for Food

Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да правим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища емоции, вкусна храна и едни от най-големите хитове, изпълнени от любимите ни артисти. Мястото е добре познато – паркът пред стадион Академик. След голямото чакане, тази година летните емоции следва да са безгранични – входът за фестивала и всички концертни събития е свободен.


Откриването на концертната част на таз годишния фестивал Mood for Food ще бъде дело на талантливата и възействаща DARA. Тази вечер - 04.06. (петък) на сцената ще чуете хитове като Darbie, Mamacita и К‘во не чу и още от най-силните хитове на DARA.

Концертът започва в 21:00, което само по себе си е едно малко намигване към всички гости на фестивала да се насладят на многобройните опции за хапване и иновативните напитки и крафт бири, непосредствено преди голямото избухване с DARA.

Откриват Mood for Food Summer Fest

София ще е шумна и вкусна с фестивала Mood for Food Summer Fest. Между 01.06. и 20.06.2021 г. в парка "Гео Милев" (пред стадион "Академ...

Още музика на Mood for Food

На 05.06. (събота) на същото място – кв. Редута, пред стадион Академик ще ви чака Тита, която ще зарадва всички с концерт – в напълно лятно настроение ще пеем, ще танцуваме и ще хапваме вкусно. Събота никога не е била толкова чакана. Прогнозата е за слънчеви емоции и много забавление.

Това никак няма да е всичко – по време на фестивала изненадите и поводите за забавления с любими български изпълнители ще продължават да валят. Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - https://www.facebook.com/moodforfoodbg/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com