Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 2 част

11220
Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 2 част
Снимка: Shad0wfall / Pixabay

Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния индийски астролог Кушара Гупта, публикувана в AstroTalk (Online astrology) на 10.12.2021 г.

ВЕЗНИ - 22 октомври
Венера е във вашия знак в дните около рождения ви месец, очаквайте много изненади в този период. Щастливият ден за вас е 22 октомври 2022. На този ден ще започне ново начало, свързано с удоволствие, креативност и любов. След този ден ще ви е по-лесно да установявате нови връзки и по-лесно ще преживявате всяка несполука в любовта. Това е чудесен ден да разкриете чувствата си и да не се страхувате да получавате това, което заслужавате. Живейто в настоящето, забавлявайте се и не се тревожете за бъдещето.

СКОРПИОН - 15 ноември
Какво се случва, когато сексуалната енергия на Скорпиона се среща с романтичната енергия на Венера? Е, трябва да чакате до 15 ноември 2022, за да откриете. Тези две благоприятни планети ще се “срещнат” на 15 ноември и ще образуват хармоничен тригон. В допълнение, на този ден ще усетите и благотворното влияние на Юпитер. През тази седмица ще се радвате на много нови възможности за флирт и срещи. Възползвайте се максимално от този благоприятен период и ще получите каквото искате. 

Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 1 част

Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния индийски астролог Кушара Гупта, публикувана в AstroTalk (Online as...

СТРЕЛЕЦ - 23 ноември
23 ноември е най-щастливият ден през 2022 за екстровертните Стрелци. През този период ще приемете нови роли в личния и професионалния ви живот. Затова ще ви помогне присъствието на Юпитер във вашия зодиакален знак и ще ви изчисти от всички минали неуспехи и поводи за съжаление. Ще бъдете по-силни да преследвате целите си. Макар да нямате супер успех в любовта и да не се поставяте в подобна роля, през този период не трябва да се страхувате да изразявате чувствата си към другите. 23 ноември е успешен и за нови инвестиции.

КОЗИРОГ- 8 януари
Щастливите моменти за Козирог настъпват в средата на януари, когато Слънцето и Венера се събират във вашия знак. Пълното им единение ще бъде на 8 януари 2022, най-щастливия ви ден. Очаквайте да ви се случат чудеса в професионалния и личния живот. Романтичните ви шансове са на вратата. Ще се освободите от неуспешните минали връзки и ще гледате напред в бъдещето. Астролозите препоръчват да поставите на първо място личните си отношения, особено ако сте семейни. Ако не сте обвързани, очаквайте появата на сродната си душа през 2022.

ВОДОЛЕЙ - 8 март
Твърде предпазливи сте по отношение на любовта и връзките и не им отдавате голямо значение. През тази година имате многобройни шансове за флиртове, а най-добрият ден за това е 8 март 2022. През този период Венера се изравнява със смелия Марс във вашия знак точно на 8 март. Откриват ви се шансове за любов и романтични връзки. Освен в любовта, ще имате успехи в кариерата и финансите. Внимавайте за здравето си в този период. Разхождайте се повече на въздух, кой знае кого ще срещнете там?

РИБИ - 12 април
Април ще е особено благоприятен за вас през 2022. Тогава благотворната планета Юпитер (която управлява Риби в традиционната астрология) се съединява с Нептун (съвременния владетел на Риби) във вашия знак. Пълното съединение се случва на 12 април, най-щастливия ви ден. Това е идеалният период за нови вдъхновения, креативност, духовно пробуждане Любовта ще почука на вратата ви. Бъдете смели и не я връщайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com