Най-забавните зодии

7816
Най-забавните зодии
Снимка: Thinkstock/Guliver

Знаете ли, че някои зодии не притежават никакво чувство за хумор. Но дори и да имат, го правят по различни начини. Това зависи до голяма степен от техния зодиакален знак.

Зодия Овен

Овенът знае как да разкаже – забавните емоции, които е преживял. Да, и те по принцип имат добър хумор, освен ако не става дума за самоирония.

Зодия Телец

Телецът предпочита приятелски шеги. За това нямат равни. Може да звучи грубо, но хуморът им е наистина е забавен. Така че Телецът винаги се радва да се забавлява с близки и компании.

Зодия Близнаци

Близнаците са родени комици. За тях няма да е трудно да забавляват група напълно непознати независимо от обстоятелствата. Но да разберете как се чувстват самите Близнаци - почти е нереална задача.

Зодия Рак

Представителите на този знак не са много забавни. Просто защото, те не обичат да се подиграват на някого или да говорят за него. Самият факт, че някой може да се чувства неудобно заради тях, се възприема като лична трагедия. Но по самоирония те са майстори.

Зодия Лъв

Лъвът – ако искате да го предразположите - накарайте го да се смее. Освен това той се забавлява във всяка компания.

Зодия Дева

Колкото по-интелигентни са шегите, толкова по-добре. Така че класическият английски хумор винаги е на висока почит при Девите. Смешното е, че те оценяват черния хумор по същия начин

Зодия Везни

Да, хуморът помага да се присъедините към нещо и някого, но не важи за Везните. По някаква причина това не им върши работа – притежават нехарактерна скованост.

Зодия Скорпион

Сарказъм и черен хумор. Черен хумор и сарказъм. Но, по дяволите, колко добре умеят да се шегуват ... И за своя сметка - също. Но дай Боже да се опитате да се подигравате с тях - нямате и най-малък шанс.

Зодия Стрелец

И тази зодия обича хумора във всичките му форми. Забавни истории, анекдоти, класически шеги, самоирония - всичко това притежават Стрелците. И всичко това се прилага в точното време и почти винаги подходящо.

Зодия Козирог

Сарказъм и груби шеги. Включително и към самите тях. Но, честно казано, разбирането на Козирог за забавно има още какво да се желае. Не, те могат да го оценят, но когато се опитват да се шегуват ... Не, по-добре не.

Зодия Водолей

Те разбират твърде добре мотивите и поведението на другите хора, за да им е смешно. Водолеите нямат за цел да развеселят някого - те просто правят това, което смятат за подходящо.

Зодия Риба

Всичко свързано с емоциите е за Рибите. Те нямат проблеми с чувството за хумор. Те могат да се шегуват, обичат и знаят как, освен ако нямат самоирония и не винаги знаят кога да спрат. И шегите им често са обидни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com