Напитка за увеличаване на дамския бюст и други интересни питиета!

3058
Напитка за увеличаване на дамския бюст и други интересни питиета!
Снимка: iStock/Guliver

1. Настойки от животински органи. Китайските спортисти отдавна използват различни животински продукти, за да подобрят постиженията си. Според някои, най-голямото постижение в спортната медицина е виното с пениси на елени, което дори било забранено като допинг на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. Твърди се, че настойките от пениси на елени и тигри подобряват мъжката сексуална енергия.

Виното с накиснати мишки също така е популярна смес в Азия, която се използва за лечение на всичко - от чернодробни заболявания до астма. За да се направи то в Корея, 10-15 млади мишки се удавят в оризово вино, което ферментира 1-2 години. Според отзивите, то има вкус на бензин, а след като го пие, пациентът трябва да изяде мишките.

Как да решим проблема с увисналите гърди?

Някои промени в тялото ни зависят от генетиката, други настъпват „по наша вина”. Възможно ли е предварително да се направи ...

2. Титикакска гигантска жаба (Telmatobius coleus). Тази жаба обитава езерото Титикака в Перу, най-високото плавателно езеро в света. Сокът от нея се нарича още „перуанска виагра“. Жабешкият сок се получава по ужасен начин - първо се поставя жива жаба в аквариум, след което започват да я бият в стените, докато умре или припадне (тук мненията се различават). След това кожата на корема разрязва и жабата се одира. Тялото й се смила на течност в блендер, като се добавя пикантна супа от боб, мед, алое вера и мака (корен на растение в Андите, което уж повишава либидото). Полученият разтвор се прецежда и се получава парлива течност, подобна по консистенция на млечен шейк. За съжаление, тази „виагра“ е поставила жабата на ръба на изчезването, което пък заплашва цялата екосистема на езерото Титикака. Провежда се рекламна кампания, насочена към промяна на навиците на местното население и отношението им към животното.

3. Горе гърдите! Доста екстравагантни твърдения се правят от фирмата „Кинохимицу“ за напитката J'pan BustUp, която уж увеличава размера на женските гърди без операция или лекарства. В рекламата на продукта се твърди, че напитката „лекува" гърди от проблеми, свързани с развитието, стареенето, менопаузата, раждането и кърменето. Активната съставка в BustUp (букв. - „Горе бюста!“) е коренът на растение от рода Pueraria (известно още като Kwao Krua Kao). То съдържа фитоестроген. Производителите твърдят, че билката е чудодейно лекарство за най-различни случаи - от предотвратяване на рак на гърдата до стягане на вагината. BustUp съдържа също вода, фруктоза, концентрат от плодов сок (зелена папая, ябълка и праскова), витамин С, бета-каротин, пчелно млечице и рибен колаген.

4. Кравешка „вода“. Преди време хиндуистка културна общност в Индия разработила напитката „гау жал“ („кравешка вода“) като алтернатива на безалкохолните напитки. Индусите отдавна почитат кравите заради техните млечни продукти, но аюрведическата традиция твърди също, че кравешката урина и изпражнения могат да се използват за лечение на диабет, рак и чернодробни заболявания. Сътрудници на Департамента за защита на кравите се надяват безалкохолната напитка, която са създали, да позволи на повече хора да се насладят на лечебните свойства на кравешката урина. В Италия „гау жал“ вече се продава под названието aqua di vacca - „кравешка вода“. Не е известно колцина от клиентите са наясно какво, всъщност, съдържа тази „вода“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои жени са по-склонни да имат момчета - може да се изненадате от отговора

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 май 2024

Няколко начина да се защитите от негативни влияния

7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате

Готвач разкри кои са най-добрите картофи за пържене

След тези 7 комплимента всяко свястно момиче ще си тръгне

Махнете ги незабавно: 5 неща, на които не им е мястото в хола

Защо е добре да ремонтирате дома си през лятото?

7 неща, които кардиолозите казват, че никога, никога не трябва да правите

Какво казва формата на очите ви за вашата личност?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com