Неписаните правила в спалнята за щастлива връзка

3868
Неписаните правила в спалнята за щастлива връзка
Снимка: iStock/Guliver

Според древното изкуство Фън Шуй, трите най-важни зони в дома са входната врата (или фоайето), кухнята и главната спалня. На пръв поглед това може да звучи някак странно и мнозина просто не му придават значение или изобщо не вярват. Но може би си струва да го разгледаме по-отблизо?

Приятелите ми се преместиха в нов апартамент, светъл, с прекрасно оформление и невероятна гледка към планината. Какво по-хубаво от това да седите на бюрото си, да гледате през прозореца и да работите, например, на компютъра си. Приятелите ми обаче просто се чувстваха „съкрушени“ и прекарваха по-голямата част от времето си в местно кафе, вместо вкъщи.

4 прости стъпки за бързо почистване на разхвърляна спалня

Поразен ли сте само от мисълта, че трябва да почистите стаята си? Вероятно не знаете ли откъде да започнете? Ако наистина сте попаднали...

 След като научиха малко от правилата на Фън Шуй, преместиха мебелите, преместиха огледалото на друга стена и сложиха килим. Това беше достатъчно, за да се промени енергията на това място. Работата след това вървеше като по часовник.

Лошият сън също може да бъде резултат от неправилно поставяне на леглото или може да бъде причинен от навика на вашия любим да яде бисквитки в леглото и да гледа телевизионни предавания. Нека го разберем.

Сънят е жизненоважен за хората. Липсата на сън може бързо да влоши здравето, което води до сърдечни проблеми, наднормено тегло, диабет и много други проблеми. Дори една безсънна нощ ви прави уморени, раздразнителни и неефективни.

Как ни влияе фактът, че споделяме леглото с друг човек? Това влияе ли на съня и връзките? Изследователите са интервюирали много двойки и са направили интересни открития.

Приберете джаджите и общувайте помежду си.

Жена се намърда в спалнята на семейна двойка в Мичиган

Двойка в Мичиган се събуди шокирана във вторник сутринта, след като в ранните часове в къщата им нахлу жена и се шмугна в семейното им ...

Повечето от най-щастливите двойки във връзката отбелязват, че винаги или често говорят помежду си, най-вече в леглото. За недоволните двойки последната комуникация е по-често онлайн с други хора, а не помежду си.

По този начин, превръщайки спалнята си в територия без джаджи, ще подобрите не само отношенията си, но и съня си. Светлината и лъчението от технически устройства потискат производството на мелатонин, а самото устройство се превръща в бариера между вас и вашия партньор.

 Не яжте в леглото.

Всички знаем, че храненето преди лягане е лошо, а още по-лошо е храненето точно в леглото. Повечето щастливи двойки посочват, че никога не ядат и не пият в леглото. По принцип всяка дейност трябва да има своето място. Ако искате да гледате телевизия, отидете в хола. Ако сте гладни, отидете в кухнята. Направете спалнята място само за релакс и тясна комуникация с любимия човек.

 Никога не си лягайте ядосани.

Ето какъв цвят трябва да е спалнята ви за по-добър сън

Цветовата гама, в която е издържан домът ви, има огромно значение не само върху настроението, релакса и освобождаването от стреса, но и...

Аргументите и кавгите са неразделна част от връзката. Как да се справим с тях е друг въпрос. Друго правило на щастливите двойки е да не си лягат, без да разрешат конфликтната ситуация в ядосано състояние. Науката потвърждава истинността на това правило. Двойките, които си лягат, без да се помирят и разрешат конфликта, спят лошо и увеличават риска от различни здравословни проблеми. Освен това, следващият ден също ще бъде засенчен от безпокойство и стрес.

 Опитайте се да следвате тези прости насоки от щастливите двойки и ще подобрите съня си и отношенията си с партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com