Нещата, които никога не трябва да изхвърляш

9204
Нещата, които никога не трябва да изхвърляш
Снимка: iStock/Guliver

Фън Шуй обикновено казва, че в къщата не трябва да се натрупват ненужен боклук и развалени предмети. Но тези 6 неща никога не трябва да се изхвърлят от къщата - оттук и всички неприятности, главоболие и здравословни проблеми.

Има неща, които са енергийно свързани с дома и с обитателите му. Така те не могат да бъдат изхвърлени от къщата. Ако такива неща попаднат в грешните ръце или просто бъдат изхвърлени в кошчето, това може да доведе до неприятни последици - загуба на енергия, провали в живота, главоболие, хронични заболявания и поява на сериозни заболявания.

1. Нокти и коса

Косата и ноктите са пряко свързани с човека, техния носител, енергийните канали. Следователно именно чрез тези „парчета плът“ обикновено се извършват различни ритуали и магически интервенции.

Какво се случва когато спрем да ядем хляб

Манията по нисковъглехидратната диета набира все повече сили. Хлябът е забранен. Пастата – надценявана. Диетолозите експериментир...

Изхвърлянето на ноктите и косата, разбира се, е необходимо. Но си струва да го направите правилно - така че никой да не намери и разбере. Най-добре е да изгорите, но това не винаги е възможно. Следователно косата и ноктите трябва да бъдат нарязани на ситно и увити в хартия.

2. Хляб

Хлябът винаги е бил смятан за символ на просперитет и богатство. Това е свещена храна. Хлябът не трябва да се изхвърля от къщата - това ще провокира отлив на парична енергия от дома. Ако все пак трябва да се отървете от хляба, тогава е по-добре да го раздробите на трохи и да го дадете на птиците или просто да го дадете на животни.

3. Сол

Солта също не трябва да се изхвърля. И най-вече да не даваме назаем сол. Това носи лош късмет и негативизъм за семейството и за вас самите. Следователно солта може или да се споделя, или да се дава.

Ежедневните грешки, които допускаме и съсипваме косата си

Не всеки знае всички тънкости и тайни за поддържане на здрава коса. Силната и лъскава коса дава на човека увереност, създава чувство на...

4. Часовник

Часовникът символизира времето. Когато губите време, губите и години от живота си. Също така часовникът се слива енергично с мястото, на което се намира за дълго време. Следователно, изхвърляйки ги, вие довеждате семейните неудачи и нещастия, изхвърляйки семейното щастие и години живот.

Изхвърлете само онези часовници, които вече са безнадеждно счупени и не могат да бъдат поправени.

5. Портфейл

Портфейлът е място, където се концентрира паричната енергия. Той е талисман на парите. Следователно е необходимо правилно да се отървете от стария износен портфейл.

4-те зодии, които се влюбват в портфейла, а не в човека

Ето кои са 4-те представители на Зодиака, които се считат за най-меркантилни и които не се влюбват в човека, с по-скоро във финансовото...

Ако сте закупили нов портфейл, сложете всички пари в него, но носете двата портфейла със себе си през деня - новият ще „свикне“ със собственика, а старият ще прекъсне връзката.

6. Снимка

Фън Шуй казва, че снимките не могат да бъдат изхвърлени от къщата. Те са пряка връзка с тези, които са на тях. Можете да изхвърляте само снимки, които показват хора, които не са ваши роднини. 

Можете да изхвърляте само снимки на врагове и непознати, непознати.

Много от нас правят грешки в ежедневието, поради което енергията на благополучието просто изтича от дома ни. Научете  как да не привличате бедността в дома си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com