Нещата, които разкрива за вас датата ви на раждане

23618
Нещата, които разкрива за вас датата ви на раждане
Снимка: iStock

Според нумерологията на всяко число се присвоява специфична енергия, която се отнася до силите, действащи върху нас и средата, в която живеем. Благодарение на това можем да видим например кои сме, което улеснява личностното развитие, помага ни да намерим мир и хармония в живота. Енергийната информация на числата се определя от в нашата дата на раждане. За да разберете скритото значение на датата на раждане, трябва да изчислите нумерологичното си число въз основа на него.

Определянето на собствения ви номер въз основа на рождената ви дата е много просто - просто добавете всички цифри, съдържащи се в датата (включително деня, месеца и годината), докато не получите една цифра.

Например: Вашата дата на раждане е 7 март 1985 г. Направете следното: 7 + 3 + 1 + 9 + 8 + 5 = 33; след това: 3 + 3 = 6.

Значи твоят номер е 6.

Какво означава вашата дата на раждане - значението на отделните цифри в нумерологията

1. Хората с номер 1 често имат лидерски умения. Те са креативни, независими, амбициозни, обичат да правят всичко „по свой начин“, което ги прави етикетирани като упорити. Тези хора обикновено казват какво мислят и са много директни в тази честност.

2. Хората с такава цифра са много чувствителни и имат силно чувствителна интуиция. Те са перфектни като приятели и партньори. Високата чувствителност ги прави склонни към промени в настроението, депресия и тревожност.

3. Това са идеалисти. Те се стремят към съвършенство, което често може да бъде натоварващо за околната среда и да се възприема като прилепващо и заяждащо. Те имат артистична душа (което често се отразява в професията им), те са романтични, очарователни и оптимистично настроени за бъдещето. 

4. "Четворките" се ангажират с дисциплина и ред. Те са белязани от голямо чувство за отговорност. Често им липсва спонтанност, което затруднява попадането им в нова ситуация. Те са надеждни и обичат да работят усилено, което води до ситуации, в които поемат твърде много за силите им.

5. Хората номер пет са нонконформисти - те са мечтатели, те трябва да се чувстват свободни. Те са любопитни за света, спонтанни и импулсивни. Понякога им липсва търпение, а решенията които вземат  не винаги са правилни. 

6.  Чувствителност, чувство за баланс в живота, сигурност- това са характеристиките на шестиците. Хората с тази цифра обикновено са много приятелски настроени и винаги ще се опитват да намерят решение, което да зарадва всички. 

7.  Хората, родени "под 7", са интелектуалци. Те имат научни пристрастия, не приемат нищо за даденост и често мислят по различен начин от повечето хора. Със сигурност обаче не са душата на компанията - те са самотници, чувствителни към духовни въпроси. 

8.  Осмиците са стъпили с двата крака на земята. Те са амбициозни, не се страхуват от предизвикателства, обичат да са водачи. Рядко показват истински си чувства. Материалните неща, чрез които те проявяват статуса си, са от голямо значение за тях.  Обичат семейството и приятелите си - те са готови да жертват много за тях.

9. Това са чувствителни, привързани, грижовни и отговорни хора. Често са водени от интуиция. Имат силна нужда да помагат и често забравят за собствените си нужди. Те не обичат да се открояват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...