Нещата в дома ви, които издават, че сте бедни

7142
Нещата в дома ви, които издават, че сте бедни
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се радва да притежава собствен дом и няма търпение да го обзаведе. Добре е преди да се заемете с това, да се консултирате със специалист. Новодомците често допускат нелепи грешки, които карат околните да смятат, че в този дом живеят не толкова заможни хора, а никой не иска да създава подобно впечатление. Ето кои грешки не трябва да допускате при обзавеждането на дома си.

1. Твърде малък от килим

С размери 50 × 70 см, когато нито един от вашите мебели не е на която и да е част от килима, ще направи дома ви да изглежда евтин. По-голямата част от времето в дневната имате нужда от по-голям килим. Килимите 50 × 70 обикновено са за малки спални. Предната част на краката на дивана трябва да са на килима и ако столовете са обърнати към дивана, предната част на краката на столовете също трябва да са на килима.

6 важни неща, които почти никой няма в банята си

Малката баня не е причина да се отказвате да сложите в нея необходимите неща. Понякога един шкаф, поставен над мивката, и няколко отвор...

2. Основни осветителни тела

Просто надграждане на стандартно осветително тяло ще издигне дома ви на по-високо ниво. Или добавянето на полилей над вашата маса ще завърши пространството! Просто заложете на правилния размер. Прекалено малко осветително тяло ще бъде по-разсейващо, отколкото извънгабаритното!

3. Комбинирайте мебели

Може би сте купили порцелан и маса за хранене за вашата трапезария. Е, можете да го накарате да има повече индивидуалност, само като боядисате къщата! Бъдете креативни с това, което имате. Ако искате да преобразите спалнята и имате пълен комплект спалня, сменете таблата. Това ще е лесна промяна, която наистина ще накара спалнята ви да изглежда по-интересна! Можете дори да опитате да преместите скрина в друга стая и да го замените с нещо друго.

Никой не го знае, но интериорът у дома влияе на здравето

Хората конструират и проектират сгради въз основа на нашите нужди, но по определен начин тези сгради също ни „изграждат“ и ...

4. Нямате истински растения

Добре, не се обиждайте от това. Има огромна разлика в начина, по който изглежда и се чувства дома с естествени растения. Ако се притеснявате, че няма да се справите, просто не прекалявайте с водата, следвайте графика за поливане. Открийте къде растението е най-щастливо според светлината във вашия дом.

5. Картините са закачени твърде високо

Твърдо вярваме, че трябва внимателно да изберете какво окачвате на стената си. Изкуството трябва да представлява нещо в живота ви. Страст или спомен. Ако просто влизате в магазина и купувате куп произведения на изкуството, защото трябва да запълните стените си, бързо ще ви омръзнат. Бихте могли да намерите произведение на изкуството в „Домашни стоки“, което ви харесва най-много, но да го направите само поради тази причина, а не защото имате нужда от нещо, което да закачите. Също така вашето изкуство трябва да бъде окачено на нивото на очите - това ще направи дома ви да изглежда уютен и луксозен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com