X
 
 

Нестандартно предложение за брак трогна екипа на столична болница

6134 3
Нестандартно предложение за брак трогна екипа на столична болница
Снимка: iStock/Guliver
Нестандартно предложение за брак трогна екипа на столично лечебно заведение. Със съдействието на лекари и акушерки, млад татко направи невероятно романтично предложение за брак на своята половинка, облечен със специална медицинска престилка и маска, съобщиха от Първа САГБАЛ "Света София", където се развива действието.

Той застанал на колене пред избраницата си след раждането на първородната им дъщеря в лечебното заведение. Предложението за брак е било съпроводено от красив пръстен и романтична музика. Любовта на двойката се заражда в училище преди 19 години.

Новата депутатска зала се оскъпи с около 300 хил. лв.

Изграждането на новата пленарна зала на Народното събрание в бившия партиен дом налага допълнителни дейности по монтирането и поддръжка...

Изразяваме нашата най-искрена благодарност за споделените емоции и пожелаваме здраве и щастие на малката дъщеричка на мама и татко, както и семейно разбирателство и любов, споделят пожеланията си от пресцентъра на болницата.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Това предложение не трябва ли да е преди раждането на детето? :)
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Кво значение има кога е? Нали е предложение!
  : 1 !
 • Нещата се случват, когато им дойде времето. 1.2 Нещата се случват, когато им дойде времето. преди 1 година Профил на трол?
  Нещата се случват, когато им дойде времето.
  : 0 !
Последно в Актуално