Незабавно изхвърлете тези неща от дома, ако искате радост, пари и любов

18380
Незабавно изхвърлете тези неща от дома, ако искате радост, пари и любов
Снимка: iStock

Около нас има много обекти, които ни лишават от позитив, отблъскват финансовия късмет и любовта. Време е да се запознаете с тях, за да можете в бъдеще да се обградите само с правилните неща, които носят радост и късмет.

Увехнали цветя

Никога не дръжте увехнали цветя в къщата. Те не само убиват късмета, но и лишават хората от здраве. Опитайте се да ги изхвърлите възможно най-скоро.

Също така се опитайте да се отървете от болните растения, живеещи в саксии в дома ви. Те също така значително нарушават енергийните потоци на вашия дом, което може да доведе до влошаване на настроението, намалена производителност, загуба на здраве и раздор в семейството.

7 вещи, които носят лош КЪСМЕТ

Мръсна покривка

Ако нямате покривка на масата, трябва да я изперете, но трохите на масата няма да донесат много проблеми, мръсната покривка ще направи това, особено ако е бяла. Специалистите в областта на биоенергетиката смятат, че мръсната покривка засяга най-силно финансовата сфера на живота.

Неща, които ви напомнят за нещо лошо

Това могат да бъдат снимки на неприятни хора или снимки на бивша сродна душа, снимки на места, свързани с някакви лоши спомени. Това могат да бъдат и обикновени предмети - някои дрехи, сувенири и т.н. По-добре да се отървете от такова нещо.

Потъмнели огледала

Старите огледала, потъмнели от времето, трябва да се изхвърлят без колебание за секунда. Също така трябва да изхвърлите огледала с пукнатини.

Баба Ванга съветва да държим у дома ТЕЗИ вещи за късмет

Счупени съдове

Ако дръжката на любимата ви чаша се счупи, тогава трябва да я изхвърлите. Според законите на биоенергията счупените съдове привличат негативни потоци.

Счупени, изоставащи или бързащи часовници

Ако часовникът бърза, човекът бърза с тях. Всички хора в такава къща започват да вземат прибързани решения, по-често правят грешки с изчисления и заключения. Ако часовникът изостава, тогава хората често закъсняват и производителността им е силно намалена.

Неща без чифт

Това важи особено за чорапите. Ако имате чорапи без чифт, тогава е по-добре да ги изхвърлите, тъй като те привличат проблеми. Ако има неща. Функционалността на които изобщо не страда от липсата на чифт, тогава можете да ги оставите.

Скъсани и неизползваеми предмети

Ако нещото вече е толкова старо, че ви е болно да го гледате, не го дръжте у дома само защото ви е скъпо, защото ви напомня за нещо хубаво. Старите, скъсани и негодни дрехи плашат късмета, правят човек по-малко привлекателен в очите на другите.

Картини с неприятен вид

Много хора обичат да бъдат креативни, като окачват картини на края на света, някои катаклизми, демони и т.н. по стените. Те плашат късмета и привличат много негативна енергия в къщата.

Дефектни артикули и електрически уреди

Например, ако имате стара и страшна метла, тя ще привлече парични проблеми в къщата. Неработещите електроуреди са много силен магнит за отрицателна енергия.

Неща, дарени от неприятни хора

Ако не много приятен човек ви даде нещо, тогава това нещо може да стане енергийно негативно за вас. То ще открадне силата ви. Възможно е такъв обект дори да бъде умишлено наречен да краде от енергията. Внимавайте какво ви дават другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com