НИКОГА не дразнете дамите от тези 5 зодии, после ще СТРАДАТЕ

11517
НИКОГА не дразнете дамите от тези 5 зодии, после ще СТРАДАТЕ
Снимка: iStock/Guliver

Жените винаги могат да ни изненадат с настроенията си, но има такива дами, с които трябва да внимаваме. Те могат да бъдат много отмъстителни и е по-добре да не предизвикваме гнева им. Нека видим женските представителки на кои 5 зодии са най-опасни според астролозите:

Близнаци

Кои зодии са най-отмъстителни?

Кои са зодиите, които са най-отмъстителни? Добре е да знаете отговора на този въпрос преди да тръгнете да прецаквате някои представител...

Нежните представителки на този знак всъщност се оказва, че никак не са нежни. Те ще се държат арогантно и надменно с вас особено ако се опитвате да оспорвате мнението и твърденията им. Жените Близнаци нямат задръжки, ако са решили да ви отмъстят и ще го направят по най-злия начин без да им мигне окото. Заслужено се позиционират на първо място в нашата класация. Съветваме ви да не си въвличате гнева им нарочно.

Лъв

Жените, родени между 23 юли и 22 август, могат да бъдат същински ангелчета, при условие че редовно им галите егото. Те се нуждаят от постоянно внимание и комплименти, но ако не ги получат – със сигурност ще разберете, че не са доволни от вашето поведение. Те се държат с пенебрежение към тези, които смятат за хора, неспособни да се справят с тях.

Дева

Как отмъщаваш според зодията

Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по различен начин на ударите срещу себе си. Една запазват самооблада...

Жените Деви могат да бъдат несправедливи с вас особено ако решите да ги провокирате, когато вече са ядосани. С тях е трудно да общувате нормално в такова състояние, защото дори и да не сте виновниците за настроението им – ще се почувствате такива. Ако покажете неуважение към тях, ще се държат по най-грубия начин, докато не покажете респекта, който заслужават.

Скорпион

Скорпионките се славят като едни от най-отмъстителните и злобни представителки на зодиака. Ако не покажете нужното уважение към тях и действате зад гърба им, ще си навлечете техния гняв, за което сериозно ще съжалявате. Те ще ви накарат да се почувствате ужасно, докато не осъзнаете грешката си, но прошката не ви е гарантирана и тогава. Не се опитвайте да попречвате на плановете и действата им, защото ще усетите скорпионското жило.

Козирог

4-те зодии, които отмъщават жестоко

Някои зодии са много отмъстителни и не могат да подхождат с добро, когато някой ги нарани и им направи нещо. Такива са и смятат, че в ж...

Нежните представителки на тази зодия имат своите периоди, а когато са раздразнени – по-добре стойте далеч от тях. Понякога може да се държи изключително грубо и злобно, но причината често няма да се крие във вас – те просто преминават през собствена криза. Действат без скрупули и често не осъзнават какви последици ще породят действията им. Ако попаднете в обсега им по време на подобна криза, много е вероятно да се почувствате емоционално пренебрегнати, а ако ситуацията излиза извън контрол – дори може да се стигне и до физическо насилие. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com