Никога не казвайте ТОВА на човек зодия Скорпион

21860
Никога не казвайте ТОВА на човек зодия Скорпион
Снимка: Victoria_Borodinova / Pixabay

Познавате ли мъж Скорпион? А може би вашият любим е точно от тази зодия. Ако имате любовен интерес от зодия Скорпион и смятате да го превърнете във ваш партньор, ето какво трябва да знаете преди това. Това са някои истини за мъжа Скорпион!

Той винаги е прав – дори и да не е. Никога няма да признае правотата на друг освен на себе си. Това е против егото му. Ако случайно сгреши, в никакъв случай не му го казвайте директно и не му напомняйте за това.

Той е ревнив – може би си имате най-добър приятел, с който сте израснали, няма значение, той ще ревнува и от него. Скорпионът иска да знае, че той е единственият мъж в живота ви. При всички други случаи ревността просто го връхлита.

Той е добър приятел – за него приятелите са много важни. Той е верен към тях, държи на същото и отсреща. Очаквайте да иска вечери само за себе си и приятелите си. Той няма да ги загърби, защото е във връзка. Можете да сте сигурни обаче, че ще бъде лоялен и към вас.

Той е подозрителен – трудно ще го излъжете, дори да става дума за благородна лъжа, целяща изненада за него. Веднага ще разбере, че нещо става и ще иска да узнае какво е то. Много е мнителен и подозрителен. Трудно ще скриете каквото и да е от него.

Той е смел – обича предизвикателствата, промените и новите усещания. Обича и високия адреналин. Често поема рискове, а част от хобитата му са свързани с екстремни преживявания. Той е много смел.

Той е честен – и държи на това качество у своята партньорка. При него не може да съществува връзка с лъжа. Важно е да бъдете открити с него, да му покажете чувствата си, да споделяте с него, да говорите. Той много държи на това.

7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион

Скорпионите са много загадъчен и потаен знак особено когато стане въпрос за любовта. Те имат стабилна ценностна система и очакват същот...

Той е лидер – и може да се справя в напрегнати ситуации. Имайте му доверие и вярвайте в него. Той обича да се бори и да се доказва. Това гали егото му и се чувства горд със себе си, особено ако става дума за работна атмосфера.

Той е активен – действа импулсивно, мисли бързо, взима решения без да се чуди. Ако вие не сте като него, трудно ще поддържате отношенията. За него е важно да изразявате позицията си и да заявявате себе си.

Той е директен – няма да ви спести нищо. Той казва какво мисли и чувства, дори това да не ви хареса. Той обаче ще ви каже, че ви обича, щом го почувства. Не крие емоции, не се страхува от тях, а ги прегръща.

Той обича живота – опитва нови неща, има куп интересни и това му носи радост и удоволствие. Живее днес и се наслаждава на живота.

Скорпионът е съвместим с представителки на зодиите Дева, Рак, Риби и Козирог, така че действайте смело, ако сте някоя от тези зодии и сте си набелязали мъж Скорпион.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com